Bucuresti | 102,8FM RAYE - NATALIE DONT

Celine Dion se iubeşte cu un dansator cu 17 ani mai tânăr

celine-dion-pepe-munoz-header

Anul 2016 a fost unul de coşmar pentru Celine Dion. Soţul său, Rene Angelil, a murit de cancer pe 14 februarie, două zile mai târziu s-a stins şi fratele ei, tot de aceeaşi boală. La mai bine de un an de la aceste tragedii, Celine Dion zâmbeşte din nou. Cântăreaţa are o relaţie cu dansatorul Pepe Munoz, care este cu 17 ani mai tânâr decât ea.

Nu demult, Pepe dansa pe străzile din Madrid şi primea bani de la trecători. Cei doi s-au cunoscut în momentul când Celine Dion căuta dansatori pentru turneul ei european. Povestea lor de dragoste a ieşit la iveală în momentul când au fost văzuţi împreună tot mai des.

Cel care a rupt tăcerea a fost Pepe. "Ca să fiu sincer, când ne-am întâlnit prima oară, am fost foarte stresat. După numai cinci minute, m-a făcut să mă simt în largul meu. Am fost mereu un fan al ei", a spus Pepe. Acum nu se mai feresc şi apar în public împreună. 


Celine Dion a fost căsătorită 22 de ani cu producătorul  Rene Angelil, pe care l-a cunoscut în 1980 când el avea 38, iar ea doar 12. Au început relaţia 7 ani mai târziu, iar în 1991 s-au logodit. Căsătoria a avut loc în 1994, la Notre-Dame Basilica din Montreal, Canada.  Din mariajul lor au rezultat trei copii: René-Charles Angelil (16 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson de 7 ani. 

MAI CITEŞTE: La 49 de ani, Celine Dion a pozat incendiar pentru revista Vogue

Top citite
01 Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei
Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani
02 celine (2)
Celine Dion, într-o imagine rară alături de copiii săi, la doi ani de la diagnosticul dur care i-a schimbat viața. Mesajul artistei
03 Celine Dion
Celine Dion, o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: „Ce frumoasă este!”
04 raluka
Raluka și iubitul ei, care e cu 20 de ani mai în vârstă, s-au mutat împreună. Bărbatul i-a cunoscut părinții: „E foarte fericit”
05 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
MTV VMA Awards 2023 - Arrivals
Răsturnare de situație. Cine ar fi noul iubit al cântăreței Shakira după despărțirea de Pique și planul bine pus la punct de artistă

Despre viața sentimentală a celebrei cântărețe Shakira s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum au ieșit la iveală noi detalii. După ce în ultimele zile s-a scris că aceasta ar avea o relație cu actorul Julian Edelman, adevărul ar fi altul.

Taylor Swift la Super Bowl 2024/ Profimedia
Taylor Swift, sărut pasional cu Travis Kielce la Super Bowl. Artista abia și-a stăpânit lacrimile

Taylor Swift a fost protagonista unui moment emoționant la Super Bowl, după ce echipa Kansas City Chiefs a câştigat campionatul. Artista a mers pe teren pentru a-l felicita pe jucătorul Travis Kielce, oferindu-i un sărut pasional în mijlocul mulțimii. Ea și-a îmbrățișat iubitul, având lacrimi în ochi. 

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a oferit momente unice în backstage, la gala Grammy. Duet surpriză cu Sonyae Elise

Imagini inedite cu Celine Dion, în culise la premiile Grammy, au devenit virale pe rețelele sociale. Artista a improvizat un duet cu Sonyae Elise, una dintre nominalizatele serii, după apariția surpriză pe scena Grammy, pe fondul luptei pe care o duce cu sindromul persoanei rigide, boala care a forțat-o să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”