celine-dion-pepe-munoz-header

Celine Dion se iubeşte cu un dansator cu 17 ani mai tânăr

Celine Dion are motive să zâmbească din nou. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, la un an după decesul soţului.

Anul 2016 a fost unul de coşmar pentru Celine Dion. Soţul său, Rene Angelil, a murit de cancer pe 14 februarie, două zile mai târziu s-a stins şi fratele ei, tot de aceeaşi boală. La mai bine de un an de la aceste tragedii, Celine Dion zâmbeşte din nou. Cântăreaţa are o relaţie cu dansatorul Pepe Munoz, care este cu 17 ani mai tânâr decât ea.

Nu demult, Pepe dansa pe străzile din Madrid şi primea bani de la trecători. Cei doi s-au cunoscut în momentul când Celine Dion căuta dansatori pentru turneul ei european. Povestea lor de dragoste a ieşit la iveală în momentul când au fost văzuţi împreună tot mai des.

Cel care a rupt tăcerea a fost Pepe. "Ca să fiu sincer, când ne-am întâlnit prima oară, am fost foarte stresat. După numai cinci minute, m-a făcut să mă simt în largul meu. Am fost mereu un fan al ei", a spus Pepe. Acum nu se mai feresc şi apar în public împreună. 


Celine Dion a fost căsătorită 22 de ani cu producătorul  Rene Angelil, pe care l-a cunoscut în 1980 când el avea 38, iar ea doar 12. Au început relaţia 7 ani mai târziu, iar în 1991 s-au logodit. Căsătoria a avut loc în 1994, la Notre-Dame Basilica din Montreal, Canada.  Din mariajul lor au rezultat trei copii: René-Charles Angelil (16 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson de 7 ani. 

MAI CITEŞTE: La 49 de ani, Celine Dion a pozat incendiar pentru revista Vogue

Comentarii