dragobete-ambianta

Cele mai tari locuri unde-ţi poţi surprinde iubita de Dragobete

Dacă ai ratat şansa să-ţi impresionezi iubita de Valentine's Day, ai o nouă şansă să-ţi iei revanşa. Am ales cinci locuri incredibil de frumoase cu care-ţi poţi surprinde iubita de Dragobete. Pe Valea Prahovei sunt numeroase destinaţii atrăgătoare, dar le-am ales pe cele au oferte de luat în seamă. Cum o cină romantică, o ieşire în club sau cadourile au devenit nişte clişee, ne-am gândit să te provocăm cu ceva surprinzător.


Oferta unică de la Victoria Bulevard Hotel din Braşov

Este un hotel de patru stele deschis de curând, care arată extraordinar şi oferă condiţiile pentru o vacanţă unică, chiar şi pentru turiştii de weekend.

Ai tot ce-ţi trebuie de la saună, jacuzzi, masaj etc. Ce-l diferenţiază faţă de celelalte hoteluri?

Hotelul îţi oferă transport gratuit până în Poiana Braşov, în caz că ai chef de plimbări relaxante sau eşti atras de sporturile de iarnă.

Urmăreşte oferta lor de Dragobete, este de luat în seamă, aşa cum a fost şi cea de Valentine's Day.

Victoria Bulevard Hotel din Braşov este un loc potrivit pentru a-ţi răsfăţa iubita de Dragobete. Este situat în apropiere de centrul civic al oraşului Braşov şi la 5 minute de Gara Braşov.

Deschis în Ianuarie 2017, dispune de 20 de camere şi apartamente premium. Victoria Bulevard Hotel mai dispune de un spatiu pentru conferinţe cu capacitate de până la 80 de locuri cu dotări de ultimă oră, adaptabile la orice tip de eveniment: conferinţe, seminarii, conferinţe de presă, şedinţe, training-uri, teambuilding-uri. Are parcare supravegheată video şi wi-fi gratuite.

Hotel Boutique Belvedere

O altă locaţie potrivită unde-ţi poţi invita iubita de Dragobete este hotelul Boutique Belvedere. Acest hotel de 4 stele din Sinaia se află la 800 de metri de Castelul Peleş şi la 1 km de centrul oraşului. Zona de schi este la 1,5 km. Oaspeţii hotelului Belvedere se pot relaxa la bar, pe terasă şi în lounge. Proprietatea asigură şi parcare privată gratuită. Ca itinerariu îţi recomandăm câteva obiective turistice. Complexul Peles - ansamblul arhitectural (castelul Peleş, Pelişorul, Foişorul, Corpul de gardă şi Economatul) construit de regele Carol I pe malul stâng al pârâului Peleş intr-un loc deosebit de pitoresc reprezintă unul din obiectivele cele mai căutate de pe Valea Prahovei. Dacă vrei să te distrezi pe pârtiile de schi, ai la îndemână câteva: Partii de ski din Predeal, cele din Sinaia, partia de Ski Kalinderu din Buşteni.

De Dragobete iubește Românește la Hotel Iri

Pachet 2 nopti cazare cu mic dejun inclus. Hotel Iri din Buşteni va pune la dispozitie o cina romantica. În tarif sunt incluse: cazare cu mic dejun, parcare supravegheată video şi wi-fi gratuite, taxa de statiune si taxa salvamont. Este o ofertă de luat în seamă.

Hotel Alpin din Poiana Braşov

Te invităm să petreci câteva zile, alegând între spatiul generos al unui apartament, al unei camere executive sau intimitatea unei camere cu vedere superbă asupra munţilor. Toate spaţiile sunt ideale pentru sejururi de relaxare, pentru escapade romantice sau în familie, dar şi pentru o ieşire veselă între prieteni. Are room service / 24 de ore. Înconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin din staţiunea de schi Poiana Braşov oferă privelişti montane magnifice şi camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu.

Casa EZIO

Situată într-o zonă înconjurată de masivul Piatra Mare şi munţii Postăvaru, ce alcătuiesc împreună grupul de munţi ai Bârsei, situaţi langă versantul nordic abrupt al masivului Bucegi, pensiunea CASA EZIO face parte din complexul turistic cu acelaşi nume şi reprezintă locul ideal pentru turismul de business şi cel de placere.

Iată oferta lor de Dragobete:

Cazare 2 nopţi în camera dublă cu mic dejun la Casa Ezio 4****, Dâmbu Morii-Braşov.

Cina romantică pe data de 23.02.2013

Tort surpriză şi o sticlă de şampanie pentru 2 persoane.

Acces saună, sala fitness, masa de ping-pong, grătar.

Turistii care se cazează la Casa Ezio beneficiază de 20% reducere la biletul de intrare la Paradisul Acvatic din Braşov.

Comentarii