taco-bell-meniu

Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume vine în România

Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume, va ajunge şi în România, începând cu această toamnă. Primul restaurant de la noi din țară va fi inaugurat în Băneasa Shopping City din București, iar compania deja își caută angajați.

Este vorba de Taco Bell, care oferă produse de inspiraţie mexicană, precum Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos şi Crunchwraps.  În prezent, lanţul are 430.000 de restaurante în 135 de ţări, care servesc peste 2 miliarde de oameni anual. Cele mai multe restaurante funcționează în regim de franciză, în țări precum Australia, Canada, Chile, Cipru, Finlanda, Grecia, Islanda, India, Japonia, Olanda, Polonia, Rusia, Arabia Saudită, Singapore, Spania, Emiratele Arabe Unite, Filipine, Marea Britanie, Coreea de Sud, Panama, Columbia sau Ecuador.

În luna iulie, preşedintele Taco Bell International, Melissa Lora, nominaliza România în planurile oficiale ale grupului american. Astfel, lanţul de fast-food Taco Bell va servi alimente Tex-Mex, în următorii cinci ani în România, Peru, Finlanda şi Sri Lanka şi respectiv în cel puţin 100 de restaurante în China, Brazilia, Canada şi India, potrivit Business Review.

Deşi intrarea pe piaţa românească a fost menţionată neoficial şi în anii anteriori, acum este pentru prima dată când preşedintele Taco Bell nominalizează România în planurile oficiale ale grupului american. Magazinele Taco Bell sunt deținute de grupul american Yum! Brands, care operează și KFC și Pizza Hut.

Comentarii