heathrow-reclama-craciun-2017

Cea mai emoţionantă reclamă de Crăciun din 2017. Încearcă să nu plângi | VIDEO

A mai rămas puţin timp până la sărbătorile de iarnă, iar reclamele pentru Crăciun încep să fie lansate. Nu vorbim de cele la mâncare, băutură şi mâncare, ci de cele care te emoţioanează sau care lasă urme în sufletul tău.

Auzim în fiecare an: de Crăciun fii mai bun, fii adevărat. Problema e că ne amintim de aceste lucruri doar de Crăciun. Poate că ar trebui să fim mai buni în fiecare zi, nu numai de Crăciun. Aeroportul Heathrow a lansat tradiţionala sa reclamă de Crăciun, ce-i are ca protagonişti pe urşii Doris şi Edward. Anul acesta, povestea ne poartă pentru început către prima lor întâlnire, de Crăciun. Finalul poveştii este unul extrem de emoţionant.

Reclama de Crăciun a fost produsă de cei de la Heathrow, iar filmările au avut loc în istoricul, acum închis, Terminal 1 al West London. Povestea de anul acesta începe undeva în 1967. Directorul Comercial al Aeroportului Heathrow, Ross Baker, a declarat celor de la MailOnline: "După aprecierile copleşitoare la nivel mondial, de anul trecut, a trebuit să-i aducem din nou pe ecrane pe Doris şi Edward, aceşti doi urşi adorabili".

MAI CITEŞTE: Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun din 2017 este un fake! Iată cum arată originalul | VIDEO