Bucuresti | 102,8FM UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Cardi B este însărcinată? Burtica şi-a acoperit-o cu un hanorac larg

cardi-B-header

Cardi B se îmbrăca numai în haine mulate care-i puneau în evidenţă formele, însă în ultima perioadă poartă numai haine largi cu cel puţin două numere mai mari. Astfel, a alimentat zvonurile că ar fi însărcinată. 

Ea a luat masa acum câteva zile cu câţiva prieteni. Gaşca şi-a dat întâlnire în restaurantul Mastro din Beverly Hills. A purtat un hanorac larg şi pantaloni sport. Chiar dacă era seară, ochelarii de soare nu au lipsit.

Din imagini se vede că artista îşi ascunde burtica.

cardi-b-petrecere-super-bowl

foto Splash

Primele imagini care au arătat că solista ar putea fi însărcinată au fost de la petrecerea de după Super Bowl, unde Cardi B a cântat. 

cadi-b-petrecere-superbowl2-splash

foto Splash

Tot acolo, Cardi B a apărut un un inel cu un diamant uriaş de opt carate. 

cardi-b-inel-diamant

foto Splash

Inelul l-a primit de la logodnicul ei rapper-ul Offset, care face parte din trupa Migos. Cei doi formează un cuplu de la începutul anului 2017.

offset-cardi-b-splash

foto Splash

Până acum niciunul dintre ei nu au comentat pe marginea posibilei sarcini a lui Cardi B. 

MAI CITEŞTE: Lora a anunţat că ia o pauză! Cum a răspuns la întrebarea: eşti însărcinată?

Top citite
01 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni
04 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
05 Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
irina rimes
Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes și-a câștigat reputația prin timbrul său vocal puternic și prin piesele sensibile pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale. Multe dintre compozițiile sale au fost inspirate din experiențele personale, iar „Nu știi tu să fii bărbat” nu face excepție. Talentata cântăreață a susținut că această piesă profundă a luat naștere dintr-o dezamăgire în dragoste și a dezvăluit și care a fost reacția fostului ei iubit atunci când a auzit-o.

Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele

Shakira, artista columbiană în vârstă de 47 de ani, și-a lansat primul album după șapte ani - Las Mujeras Ya No Lloran” -, iar videoclipul piesei „Punteria” i-a impresionat complet pe fanii ei, întrucât aceasta a schimbat mai multe ținute extravagante.

Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit

Ariana Grande, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este o femeie liberă, cel puțin în acte, întrucât s-a pronunțat divorțul dintre ea și Dalton Gomez, cu care se căsătorise în urmă cu aproape trei ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit