Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CYRIL - STUMBLININ

Calvin Klein este de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate celebrul designer

calvin-klein-hepta

Despre Calvin Klein au circulat multe zvonuri că ar fi homosexual, dar creatorul brand-ului nu a vorbit niciodată despre sexualitatea sa.

calvin-klein-kevin-baker-splash

foto Splash

Pe 21 mai, Calvin Klein a fost surprins cu modelul Kevin Baker, despre care se spune că ar fi iubitul lui Calvin.

calvin-klein-kevin-baker-ny-splash

foto Splash

Cei doi au făcut o plimbare pe malul râului Hudson din New York, după care au luat masa împreună cu un alt prieten.

calvin-klein-kevin-baker-hepta

foto Hepta

Calvin şi Kevin sunt împreună de mai bine de un an, dar nu şi-au oficializat până acum relaţia. Calvin este foarte strict privind viaţa privată. Calvin Klein a deschis primul magazin de haine în 1968. El a deschis la New York un magazin de paltoane în incinta hotelului York, investiția inițială fiind de 10.000 de dolari. Afacerea a fost pusă pe picioare cu ajutorul unui prieten din copilărie.

calvin-klein-new-york-splash

foto Splash

Calvin şi-a extins gama cu colecţii de costume. După doi ani de la deschiderea primului magazin, colecției de costume i s-au alăturat colecțiile de ținute de zi, cele sportive și de lenjerie intimă, toate păstrând aceeași linie de design. Între anii 1973–1975 Calvin Klein a fost primul designer vestimentar care a primit trei ani la rând Premiul Coty, acordat pentru colecțiile sale feminine.

Top citite
01 Cardi B
Cardi B a ținut oamenii la distanță cu ținuta ei. Jacheta plină de țepi a transformat-o în atracția serii la Paris Fahion Week
02 "Two and a Half Men" Season 5
Ce s-a întâmplat cu Jake din serialul "Doi bărbați și jumătate"? S-a lăsat de actorie și e de nerecunoscut
03 dragos-bucur-dana-nalbaru
Fotografie de colecție cu Dragoș Bucur. Uite cum arăta acum 15 ani
04 Mutu alături de celebrul bucătar Salt Bea
Povestea lui Salt Bea, celebrul bucătar care gătește pe bani grei pentru vedete
05 2018 Billboard Music Awards - Celebrity Arrivals
Până și Luis Fonsi s-a săturat de "Despacito". A spus de ce nu ascultă melodia care l-a făcut celebru
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
rihanna-auch-instagram
Credeai că papucii cu blăniță sunt depășiți? Stai să vezi ce are Rihanna în picioare

Rihanna este în plin turneu de promovare a noii sale colecții de îngrijire personală Fenty Beauty. Recent, "Riri" a ajuns în Australia, unde a atras atenția încă de pe aeroport.

NFW-Lourdes Maria Ciccone Leon on the catwalk Gypsy Sport show, Runway
Lourdes, fiica Madonnei, a șocat cu apariția la New York Fashion Week. Detaliul care a atras atenția

Lourdes Maria Ciccone Leon, fiica Madonnei, a fost unul dintre modelele care au defilat la Săptămâna Modei de la New York. Ea a prezentat colecția Gypsy Sport Spring Summer 2019.

Created with GIMP
Bluza făcută celebră de Selena Gomez costă doar 24 de dolari, iar acum stocul este aproape epuizat

Nu mai este niciun secret că marile branduri apelează la vedete pentru a le face reclamă. Din această colaborare câștigă ambele părți. Temenul folosit mai nou este influencer.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”