Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

BLOG: 10 chestii pe care oamenii singuri s-au săturat să le audă 

singure

Sigur că dacă faci ceva împotriva curentului și principiile societății tradiționaliste zic că la 30 de ani trebuie să ai soț, purcel, grădină și alte bla bla-uri, o să fii oaia neagră care, în principiu, s-a ratat. Eu m-am plictisit să tot aud de la alții de ce n-am pe nimeni și din câte am discutat cu toți oamenii liberi și faini, și ei s-au cam plictisit să audă:

1. Ai prea multe pretenții



Dacă să-ți dorești un partener cu bun simț, o doză de simț al umorului, amibitii, un job care să-i asigure un trai decent, suficient de smart încât să te învețe ceva nou în fiecare zi, înseamnă să ai pretenții, aunci ați luat-o razna cu toții, DEFINITIV!

2. Ești o persoană frumoasă și deșteaptă, nu înțeleg cum de nu-ți găsești chiar pe nimeni?!



Găsești răspunsul în prima parte a întrebării.

3. E mai bine să fii singur/ă, crede-mă! Bucură-te de perioada asta!



Ce-mi “plac” persoanele care s-au plâns că n-au relații și apoi s-au combinat și ne-au vărsat lacrimi de corocodili cu toate nemulțumirile care vin la pachet cu viața-n doi. Ce greu eeeee! Buhuu!

4. Nu vrei să-ți fac cunoștință cu cineva de treabă?


Da, vrem! Cum să nu! Nu ne intrebi dacă vrem coaja de la pizza? Cu milă și compasiune, ca și cum ne-ai face o favoare încercând se ne combini cu oricine, numai să intrăm în rândul lumii. Thanks, but no, thanks!

5. N-o să întâlnești pe nimeni dacă stai toată ziua în casă



Daaaa, șansele să întâlnești ieșind în cluburile din România sau în barurile în care fiecare socializează cu propriul anturaj, sunt mult mai mari. Sigur, nu zic că e bine să stai în casă, dar nici să ieși așteptându-te să-l întâlnești pe Făt-Frumos la coadă la Bamboo sau la LDL, nu-s foarte mari.

6. Pari o persoană inabordabilă, ar trebui să-ți schimbi atitudinea



E simplu, inabordabili par toți cei care nu ies cu cracii la vedere și cu intenția de a se reproduce. Chimia se validează de la primele priviri și n-au nicio legătură cu atitudinea sau cu hainele pe care le porți. Cu tupeul e mai nasol, că nu toți îl au și nu toți de abordează. Părerea mea. Nu-s expertă, dar am o intuiție brici.

7. Nu vrei să faci și tu un copil? Dacă nu-l faci la 30 de ani, când?



Vă rog eu, tot respectul pentru mame, o iubesc pe a mea până-n pânzele albe, dar vă rog eu, nu mai ridicați făcutul copiiilor la rang de fapte mărețe. Pe bune, mai nou să faci un copil e o dovadă de eroism. Zău, nu e scopul suprem al tuturor și nu e nicio problemă dacă nu ne dorim toți să avem copii.

8. Ce n-aș da să mai fiu și eu singur/ă!


Dacă ești într-o relație, fie că e fericită, fie că nu, te rugăm, nu ne mai spune ce nasol te simți, zău, n-ajută cu nimic. E ca și cum ai fi slabă moartă și te-ai plânge că ești prea grasă.

9.Te-ai gândit să mergi la un preot?



Nu e rău că suntem credincioși. Doar că ar fi mai bine dacă am crede mai mult într-o forță divină pozitivă și mai puțin în mizerii. Nu, nu suntem singuri pentru că fosta colegă de bancă ne-a făcut vrajuri peste apă, ci pentru că așteptăm ceva care să merite. Chiar și un preot. Dar nu pentru dezlegări, eventual pentru stropit busuiocul.

10. De ce nu încerci pe Tinder? N-ai cum să nu găsești nimic.



Ultima dată când mi-am instalat Tinder-ul și m-am uitat preț de 10 minute, am intrat în depresie. Online dating-ul e o chestie cât se poate de reală și funcționează în câteva cazuri, însă nu-I tocmai un topic pe care românii îl abordează deschiși la minte. Nu vreți să mergem la ZOO? Stăm în cuști și așteptăm să fim admirați. Poate ne ia cineva acasă, gen.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”
Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

FILM NOW Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie
Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie

Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"