beyonce-preocupata

Beyonce şi Drake vor dona bani pentru victimele furtunii tropicale Harvey

Beyonce, una dintre cele mai bogate celebrități din lume, născută în Houston, a anunțat că le va ajuta financiar pe persoanele afectate de inundațiile catastrofale provocate de furtuna tropicală Harvey în statul ei natal, Texas.

Într-o declarație acordată pentru cotidianul The Houston Chronicle, supervedeta pop a dezvăluit că a început să discute cu echipa care coordonează BeyGOOD — fundația pe care artista a înființat-o în urmă cu patru ani pentru ajutorarea persoanelor din lumea întreagă aflate în situații grave, dar și cu pastorul ei, pentru a alcătui împreună "un plan care să ajute pe cât va fi posibil cât mai mulți oameni". 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Celebra cântăreață, care are alături de soțul ei, Jay-Z, o avere estimată la 1 miliard de dolari, nu a precizat pentru moment suma pe care intenționează să o doneze victimelor furtunii tropicale Harvey, care a transformat într-un veritabil lac de acumulare o parte importantă din orașul Houston și care a obligat zeci de mii de persoane să își abandoneze locuințele.  "Texasul se află în rugăciunile mele", a declarat Beyonce într-un mesaj publicat pe contul ei de pe rețeaua de socializare Instagram, urmărit de aproape 100 de milioane de followers.

Rapperul Drake, originar din Toronto și care deține o reședință în Houston, a anunțat că va colabora cu "organizațiile de salvare locale, pentru a ajuta populația din Texas în orice manieră posibilă și cât mai repede posibil". 

Comentarii