beyonce-splash

Beyonce a dezvăluit cine a fost primul bărbat din viaţa ei

Beyonce a făcut senzaţie la ediţia din acest an a festivalului Coachella. Show-ul a fost plin de surprize, asta pentru că trupa Destiny's Child s-a reunit, Jay-Z a cântat alături de soţia sa, iar Solange, sora lui Beyonce, a fost şi ea pe scenă.

În caz că te întrebai, da, Coachella este de bifat măcar o dată în viaţă. Beyonce este o super artistă, dar ca femeie se poate spune că este de modă veche, ceea ce nu este rău deloc. Ea a povestit că primul partener cu care şi-a început viaţa sexuală a fost chiar actualul ei soţ, Jay-Z. 

beyonce-jay-z-concert-splash

foto Splash

Totuşi, Jay nu a fost şi primul iubit. Beyonce a avut o relaţie de la 13 la 17 ani, dar nu a fost ceea ce şi-a dorit. "Mulţi ar fi surprinși de lipsa de experiență pe care am avut-o. Când aveam 12-13 ani, am avut primul iubit. Am fost împreună până când am împlinit 17 ani. Cred că eram prea tânără pentru a fi într-adevăr o iubită în adevăratul sens al cuvântului - nu am trăit împreună, nu am, știți voi... A fost singura mea experiență cu un tip, și de atunci am avut doar un alt iubit în viața mea - Jay".

beyonce-sexy-coachella

Beyonce, Coachella 2018, foto Splash

Acum, probabil înţelegi de ce Beyonce l-a iertat pe Jay-Z în momentul când a călcat strâmb. Ei au împreună trei copii şi se pare că au trecut peste aceste epidoade tensionate din relaţia lor.

MAI CITEŞTE: Ed Sheeran a dezvăluit unul dintre cele mai ascunse secrete ale lui Beyonce

Comentarii