jon-voight-header-splash

Angelina Jolie a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein! Cum a reacţionat tatăl său

Scandalul hărţuirilor sexuale i-a amploare pe zi ce trece. Recent, Matt Lauer, unul dintre starurile jurnalelor de știri matinale din Statele Unite, a fost concediat de NBC News din cauza unui "comportament sexual nepotrivit".

Matt Lauer este celebru în Statele Unite, unde prezenta matinalul "The Today Show". Vestea vine la puţin timp după concedierea unui alt prezentator vedetă, Charlie Rose, care a fost concediat de posturile CBS și PBS din motive similare și după mai multe săptămâni de dezvăluiri despre agresiunile sexuale comise în Statele Unite în industria cinematografică, mass-media și politică.

harvey-weinstein-splash

foto Splash

În vârful acestui scandal este producătorul Harvey Weinstein, omul de la care a pornit totul. El are de răspuns unor acuzaţii de viol şi hărţuire sexuală. Printre victimele sale se află şi Angelina Jolie. În luna octombrie, Angelina povestit pentru The New York Times că în anii '90, Harvey a avut de numeroase ori comportamente inadecvate faţă de ea. 

angelina-jolie-splash

foto Splash

"Am avut o experiență rea cu Harvey Weinstein în tinerețe și, ca rezultat, am ales să nu mai lucrez cu el din și să le avertizez şi pe alte actriţe de apucăturile lui. Acest comportament față de femei în orice domeniu, din orice țară este inacceptabil", a declarat Angelina Jolie.

jon-voight-splash

foto Splash

Tatăl actriţei, actorul Jon Voight, a dezvăluit că nu a ştiut nimic până când fiica sa a decis să facă aceste declaraţii. "Angie a vorbit despre acest lucru, iar asta e realitatea. Acest lucru se întâmplă în medii unde anumiţi oameni au putere asupra altor oameni. Pot să-i abuzeze, iar în multe cazuri s-a şi întâmplat", a spus Jon.

jon-voight-angelina-jolie

foto Gulliver / Getty Images

Angelina este fiica lui Jon Voight şi a Marchelinei Bertrand. Cei doi s-au despărţit în 1976, când Angie era un copil. De altfel, Angelina a avut o relaţie rece cu tatăl său din cauza acestui lucru. Totuşi, au revenit la sentimente mai bune în anii '90, iar acum au o relaţie normală.

MAI CITEŞTE: Angelina Jolie şi-a refăcut viaţa cu unul dintre cei mai bogaţi burlaci ai lumii

Comentarii