tumblr nawrt3p7Oh1tf3hnto1 500 1

Am intrebat 16 fete care-s lucrurile pe care nu le suporta la un barbat 

Mâine e 8 Martie şi sărbătorim femeile de pretutindeni, aşa că le-am dat glas şi voie să ne spună câte un lucru pe care nu-l agreează la bărbaţi. E un fel de guideline, dacă vrei s-o surprinzi plăcut şi să faci o impresie bună tot timpul. 16 dintre fetele pe care le-am întrebat ce nu suportă la un bărbat, au răspuns aşa:

"Nu-mi plac bărbaţii epilati pe piept şi super pensaţi. Mi se par nenaturali şi exagerat de efeminaţi."
Vali

"Mă deranjează bărbaţii zgârciţi, mai ales de ziua mea. Mi se pare aiurea să vii fără un cadou, fie el şi simbolic."
Tatiana

"Nu suport bărbaţii care stau pe telefon în timpul date-urilor. Ori vrei să fii acolo, ori nu. Decide-te şi spune-ne şi nouă, ca să nu mai pierdem timpul."
Nicoleta

Nu-mi plac bărbaţii exagerat de romantici. În liceu aveam un prieten care-mi sculpta trandafiri din cretă. Zilnic. Zeci de trandafiri din cretă. Nu mai aveam unde să-i pun. Mi s-a părut prea mult."
Ramona

"Ah, mă enervează bărbaţii neîngrijiţi şi dezordonaţi. Cei care-şi lasă şosetele în mjlocul camerei şi se scobesc în nas la semafor."
Mădălina

"Bărbaţii care-şi transformă sensibilitatea-n şantaj emoţional. Mi se par enervanţi bărbaţii care se plâng tot timpul şi se victimizează. Grow a pair!"
Oana

"Egoiştii şi lăudăroşii sunt super enervanţi. Bărbaţii care vorbesc tot timpul numai despre ei. Nu te întreabă niciodată de sănătate pentru că toată viaţă lor e cu şi despre ei."
Alina

"Hmmm, dacă ar fi să aleg un singur lucru pe care-l urăsc la bărbaţii, ăla e laşitatea. Un bărbat laş e moartea pasiunii."
Maria

"Mă enervează foarte tare tipii care se poartă altfel cu femeile când sunt în preajma prietenilor."
Ioana

"Bărbaţii care spun că te vor şi te plac, dar nu au timp. Pe bune? Cine mai crede aşa ceva?"
Miruna

"Fashionistii care cad în penibil."
Delia

"Cel mai nasol lucru la un tip ar fi să nu aibă simţul umorului, cred. Restul se poate lucra. Asociez lipsa umorului cu absenţa inteligenţei."
Anca

"Nu-mi plac bărbaţii care beau prea mult."
Roxana

"Mâinile super mici. Mi se par creepy degetele crenvurşti."
Alexandra

"Nu suport bărbaţii care dispar subit, fără nicio explicaţie. Ce-i atât de greu să spui "nu vreau"? Nu e ca şi cum suferă cineva, pe bune!"
Cristina

"Am ieşit o dată cu un tip care era super mişto şi fun, dar nu iniţia niciodată conversaţiile, mereu trebuia să fac eu asta. Mă enervează, cred, bărbaţii care n-au iniţiativă."
Mirela

Comentarii