paul walker cody walker

Actori care au apărut în filme chiar și după moarte. Pentru rolurile lor s-au folosit dubluri și efecte...

Nu o dată s-a întâmplat ca mari actori să își piardă viațăîn timp ce filmau proiecte importante. Pentru că aveau nevoie să spună poveștile personajelor lor până la final, regizorii s-au folosit de tot felul de metode.

Dubluri, efecte speciale, măști sau machiaje spectaculoase - la toate s-a apelat pentru ca actori îndrăgiți din filme mari să poată apărea până la final în lung-metraje de succes. Cazul lui Paul Walker din "Fast and Furious" e unul deja celebru, însă iatăși ce alte vedete au reușitsă apară pe micile și marile ecrane chiar și după moarte, datorită ingeniozității echipelor de producție:

Bruce Lee (1940-1973)

Filmarile au început cu puțin timp înainte de moartea starului. Deși nu au reușit să se pună de acord din prima, în cele din urmă, producătorii au decis că au suficient material brut pentru a lansa "Game of death".

Premiera a avut loc la cinci ani de la moartea lui Bruce Lee, iar, în anumite secvențe, publicul îl poate admira pe cascadorul oficial, care poartă o mască pentru a semăna cât mai bine cu el.

Citește restul și vezi mai multe cazuri AICI.

Comentarii