ariana-grande-header

9 lucruri neştiute despre Ariana Grande spuse chiar de ea

Ariana Grande are o mulţime de fani care îi urmăresc fiecare mişcare. Numai pe Instragram are aproape 117 milioane de followers. Totuşi, nici cei mai înfocaţi stalkeri nu ştiu totul despre cântăreaţă.

Aşa că Ariana le-a dat o mână de ajutor. A răspuns ea la întrebările fanilor. De exemplu, în clasa I, Ariana era zilnic dusă la director pentru că avea obiceiul să pupe băieţii în curtea şcolii.

ariana-grande-concert-splash

foto Splash

Frizura tip "Ponytail" a devenit o amprentă a imaginii sale. Totuşi, cântăreaţa a fost obligată să apeleze la un astfel de look. Ariana a povestit că extensiile folosite îi acoperă părul natural care este tocit şi prea deteriorat pentru a-l scoate în evidenţă. 

ariana-grande-ponytail-splash

foto Splash

Şi-a fracturat trei degete de la picioare când a alunecat pe urina lăsată de câinele său Ophelia la un party.

Ariana a renunţat la religia sa catolica după o declaraţie a Papei Benedict. Acesta a spus la un  moment dat: că homosexualii şi femeile care muncesc erau "păcătoşi". Ariana a declarat după aceea: "mi-am pierdut credinţa atunci cand Papa a decis să-mi spună că tot ce am iubit şi crezut a fost greşit".

ariana-grande-concert2-splash

foto Splash

Deşi are un corp de invidiat, Ariana a spus că poate mânca la o singură masă un întreg borcan de Nutella. Norocoasa! Mulţi dintre noi dacă am face aşa ceva, am sta două luni numai la sală. Este una dintre cele mai dorite femei din lume, dar ca bărbat l-ar lua pe Cookie Monster din celebrul serial "Sesame Street".

ariana-grande-sexy-concert-splash

foto Splash

Ariana a spus că idolul ei este în continuare Celine Dion. Aşa că dacă o vezi îmbrăcată la fel ca Celine, e bine să ştii de ce. 

ariana-grande-parfum

foto Splash

Cântăreaţa şi-a lansat parfumul Moonlight, cu care a făcut o mulţime de bani. Mai precis, 150 de milioane de dolari, în doi ani de la lansare.

MAI CITEŞTE: Ariana Grande, schimbare majoră de look! Fanii de pe Instagram au fost dezamăgiţi

Comentarii