Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

8 SFATURI de ÎNFRUMUSEȚARE de la FOTOMODELE CELEBRE, pe care le poți pune în practică acasă

gigi 1

Cu toate astea, există câteva nume celebre care, dincolo de obiectivele aparatelor de fotografiat, chiar arată beton. Și ne sfătuiesc de bine, zicem noi.

1. Miranda Kerr

Exfolierea este unul dintre ritualurile zilnice ale Mirandei. Folosește o perie fină, pentru corp și un scrub delicat, masându-și tot corpul. Astfel, scapă de celulele moarte, îmbunătățește circulația sângelui și previne formarea celulitei. Nu-i așa că nu e chiar atât de greu? :)

2. Joan Smalls

Joan are mereu la îndemână ingredientele pentru masca-minune pe care o aplică pe păr.
REȚETA: două gălbenușuri de ou, o linguriță de ulei de măsline și pulpa dintr-un avocado bine copt. Tratamentul se aplică de la rădăcini și până la vârfuri și se repetă de două ori pe săptămână.

3. Gigi Hadid

"Mama m-a învățat să pun mereu pastă de dinți pe coșuri, pentru a le ajuta să se usuce în timpul nopții. Nu folosesc altceva atunci când mă lovesc de problema asta".

"Sfatul meu pentru femeile care-și doresc să arate bine este să mănânce cât mai sănătos cu putință și neapărat să facă sport. A, și, din când în când, să mănânce câte un burger. Te ajută să rămâi sănătos la nivel mental." - Gigi Hadid.

4. Heidi Klum

Heidi este cunoscută pentru picioarele ei extrem, dar extrem de sexy și, pe lângă multele ore de mișcare pe care le are bine stabilite în rutina zilnică, mai are un mic secret. Fotomodelul amestecă loțiunea de corp cu puțin autobronzant (atenție, culoarea trebuie să fie una MODERATĂ!) și, înainte să aplice amestecul, folosește un scrub fin pentru a elimina celulele moarte. Crema trebuie aplicată uniform și te va ajuta să acoperi imperfecțiunile și să dai picioarelor tale un contur.

5. Irina Shayk

Irina folosește ulei de nucă de cocos cu sfințenie, motiv pentru care îl aplică și pe ten, pentru că este convinsă că hidratează, luminează fața și constituie o barieră împotriva inflamațiilor și infecțiilor.
Totodată, fotomodelul obișnuiește ca dimineața să facă duș cu apă rece și să-și maseze fața cu gheață. Adesea folosește măști pe bază de castravete și spune că a învățat toate lucrurile astea chiar de la mama ei, care nu avea o situație financiară nemaipomenită și care a fost nevoită să se descurce cu invenții homemade.

6. Gisele Bündchen

Secretul lui Gisele este uleiul de măsline presat la rece. Îl amestecă împreună cu sare de mare și îl folosește pe post de exfoliant pentru corp.

7. Karolina Kurková

Și pentru Karolina, uleiul de nucă de cocos reprezintă unul dintre cosmeticele de bază. Se demachiază numai cu ulei de cocos, mai ales că acesta are capacitatea de a șterge orice fel de machiaj rezistent la apă și este plin de aminoacizi. Își prepară singură loțiune tonică dintr-o lămâie proaspăt stoarsă, pe care o diluează cu apă plată.

8. Naomi Campbell

Naomi a învățat să lupte împotriva celulitei cu...CAFEA! Motiv pentru care își prepară exfoliante pe bază de cafea sau zaț, pe care le folosește după baie. Efectul e WOW, îți spunem noi!

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"