shutterstock 428508553

8 LUCRURI BUNE pe care poți să le faci când ninsoarea blochează tot

Să fim serioși, probabil nu există român care să nu fi înjurat în dimineața asta cel puțin o dată, măcar în gând și, lăsând deoparte bullshit-ul cu "hai afară la zăpadă" și magia albă din regat, trebuie să recunoaștem că, din păcate, puțini au rămas cei care reușesc să-și păstreze cumpătul și să-și aducă aminte că trebuie să fie mai BUNI. În special pe o vreme ca asta. Unde e nevoie de solidaritate și nervi tari.


Dacă ai uitat să fii mai bun, poți să încerci una dintre sugestiile de mai jos. Nu o să-ți deszăpezească mașina, nu o să te scape de coșmarul din traficul bucureștean, însă o să te facă să te simți mai om. Prin urmare, omule, fii om!

1. Nu te mai apuca să critici tot ce te înconjoară. Nu mai critica autoritățile care oricum sunt praf și oricum sunt depășite de situație. Pune mâna pe lopată și deszăpezește un sfert din aleea din fața blocului. Să vezi ce erou național te simți după!

2. Ajută o tanti mai în vârstă să traverseze strada. Sau cară-i sacoșa. Sau du-o cu mașina până la farmacie. În cele din urmă, măcar ești eroul cuiva, nu?

3. Salvează un animal de afară. Câine, pisică, vrabie...tot aia! Dacă într-o viață viitoare vei fi și tu pisică? N-ai vrea ca pe o vreme ca asta să te bage cineva în casă?

4. Ai copii? Îmbracă-i ca pe o shaorma și scoate-i afară. Nu se știe când o să mai avem o iarnă ca asta. Bucură-te de clipele cu ei și lasă-i să te frece cu zăpadă.

5. Ajută un om sărman. Oferă-i o masă caldă. Sau o haină.

6. Sună-ți părinții sau bunicii. Vezi dacă au tot ce le trebuie și, în cazul în care au nevoie de ceva, mișcă-ți fundul și ajută-i.

7. Donează sânge. Pentru că ne îndoim că foarte multă lume face asta, în special pe o vreme ca aia de afară. Iar nevoie este.

8. Nu mai înjura în trafic. Nu te mai stresa că te-a depășit cutare, sau că x ți-a tăiat calea. Înțelege că poate se grăbește undeva mai tare ca tine. Sau că poate doar e nesimțit, însă tu azi ești mai bun.

Comentarii