1-11

11 chestii pe care le facem toți și nu-s deloc TRUE 

Dincolo de viciile rele cunoscute la nivel global, cum ar fi fumatul, consumul de alcool și mâncarea nesănătoasă, există și altele pe care le facem zilnic și pe care le considerăm ok. Ei bine, nu tot ce se scrie, se aplică. Site-ul Bright Side a făcut câteva ilustrații cu obiceiuri nesănătoase sau false, despre care noi credeam contrariul. 

Cine credea că poate recupera o noapte pierdută, într-o zi de weekend, se înșela. Ai nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte că să fii odihnit.

Trebuie să iei vitamine că să ai un corp sănătos? Nu. Doar un medic poate atesta treaba asta și le iei degeaba dacă nu-ți faci niște analize înainte.

Trebuie să faci două dușuri pe zi? Nu chiar. Trebuie să faci atunci când e nevoie.

Dacă te ferești de cineva care strănută, ești în siguranță. Crezi tu! Nu trebuie să fii într-o încăpere cu cineva răcit!

Nu! Nu trebuie să te speli pe dinți după fiecare masă, ci doar dimineața și seara.

După masa de prânz se spune că e sănătos să tragi un pui de somn. Adevărul e că dacă te culci după ce mananci, șansele să te îngrași sunt destul de mari.

Trebuie să faci curățenie tot timpul? Nu. Șansele ca tu să faci alergii într-o casă curățată până la refuz sunt mai mari decât dacă îți permiți puțină dezordine din când în când. Nu trebuie să exagerezi.

Mâncarea încălzită la microunde nu-și pierde proprietățile.

Dacă dormi mai mult de 8 ore, nu ești mai odihnit. Din contră!

Cea mai bună metodă de a te trezi nu e alarma, de fapt, dacă te trezești brusc, e chiar nasol.

Orice pereche de ochelari de soare te protejează. Nope. Doar cei de calitate fac asta.

Comentarii