locuinta hong kong

10 fotografii șocante care arată cum trăiesc sute de mii de oameni în Hong Kong

Nu-i așa că de multe ori ești nemulțumit de ceea ce ai și tânjești după mai mult? Ei bine, pentru oamenii din imaginile de mai jos, a deține un astfel de spațiu în care să doarmă și să își depoziteze bunurile înseamnă aproape totul.

Site-ul boredpanda.com a publicat un set de fotografii șocante din interiorul "cabinelor tip sicriu", alternativă la care ar apela, în prezent, în jur de 200.000 de oameni numai în Hong Kong, oraș cu o populație de 7,5 milioane de locuitori.

Benny Lam, fotograful care a realizat toate pozele de mai jos, a mărturisit pentru National Geographic că în ziua respectivă s-a întors acasă și a plâns în hohote.

"S-ar putea să vă întrebați de ce trebuie să ne pese, pentru că oamenii aceștia nu fac parte din viețile noastre. Ei bine, sunt tocmai oamenii pe care îi întâlniți zilnic în viețile voastre. Ei sunt chelnerii care vă servesc, sunt gardienii de la centrele comerciale prin care voi umblați, sau oamenii care fac curațenie pe străzile pe care mergi. Singura diferență între ei și noi o reprezintă casele lor. Este, până la urmă, o chestiune de demnitate umană!", a scris Benny Lam într-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

credit foto Benny Lam

Comentarii