Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN CYRIL - STUMBLININ

Billie Eilish, o nouă schimbare de look. Cum au reacționat fanii când au văzut că s-a tuns scurt

Billie Eilish
Billie Eilish / Profimedia Images

Billie Eilish, cântăreața recunoscută pentru piesa ”Happier than ever”, a surprins pe toată lumea atunci când a ales să-și vopsească părul într-o nuanță de blond, iar acum a optat pentru o nouă schimbare de look.

Billie Eilish, în vârstă de doar 19 ani, și-a tuns părul și a făcut publice mai multe imagini pe Insta Story, acolo unde și-a etalat noul look.

Citește și: Billie Eilish, la un pas de a fi dusă de părinți la terapie din cauza obsesiei pentru acest artist celebru

În imaginile respective, actrița pare să fi optat pentru o tunsoare bob, dar nu a renunțat la breton.

Schimbarea de look adoptată de artistă a stârnit numeroase comentarii printre fanii ei, unii dintre ei criticând-o.

”Billie Eilish își tunde părul așa cum renunță la foștii iubiți.”, a scris un internaut, în timp ce un altul n-a ezitat să o complimenteze: ”Coafura asta ți se potrivește atât de mult!”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ba mai mult, artista a dezvăluit că cea care i-a fost sursă de inspirație a fost chiar mama ei. În tinerețe, aceasta purta o tunsoare asemănătoare, după cum arată imaginile făăcute publice de Billie pe rețelele sociale. 

”La fel ca mama!”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare mama ei. 

Billie Eilish

                                                            Billie Eilish a optat pentru o tunsoare pe care o purta mama ei în tinerețe / Instagram

Billie Eilish a trecut de la părul brunet cu șuvițe verde neon, la blond

În luna martie a acestui an, Billie Eilish a trecut de la părul brunet cu șuvițe verde neon, la blond. Schimbarea a fost făcută treptat, pentru că artista nu a dorit să-și distrugă părul și a purtat luni de zile perucă.

Fanii au fost uimiți și încântați, în același timp, de noua imagine a artistei câștigătoare de șapte premii Grammy, care a optat pentru o nuanță de blond a la Marilyn Monroe, iar fotografia făcută publică pe rețelele sociale a adunat rapid mai bine de un milion de aprecieri, doborând astfel un record.

Citește și: Billie Eilish și-a schimbat total imaginea. Fotografia intră în top 10 cele mai apreciate pe Instagram, cu aproape 20 de milioane de like-uri

Billie, al cărei nume întreg este Billie Eilish Pirate Baird O'Connell, și-a lansat primul single, „Ocean Eyes”, în 2016, apoi anul următor un EP. A câștigat șapte discuri de aur si două de platină, acordate de Recording Industry Association of America.

Anul acesta a obținut două premii Grammy: Record of the Year pentru „Everything I Wanted” și Song Written for Visual Media pentru „No Time To Die”.

Galerie foto

Top citite
01 shania twain
Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"
02 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
03 Capture d'écran des célébrités sur les réseaux sociaux
Billie Eilish îşi va lansa noul album utilizând vinil reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător
04 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
05 Taylor Swift
Câștigători premiile Grammy 2024. Taylor Swift a doborât recorduri, Miley Cyrus, premiată pentru prima dată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”

Camila Cabello, cântăreața cunoscută pentru piesa „Havana”, a optat pentru o schimbare drastică de look, impresionându-și complet prietenii virtuali.

billie (1)
Cel mai bun cântec al anului 2023, potrivit revistei Variety

Piesa lui Billie Eilish, „What Was I Made For?”, de pe coloana sonoră a filmului „Barbie”, a fost desemnată „cel mai bun cântec al anului 2023” de către revista Variety.

'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cântăreața, fabuloasă într-o ținută inedită, cu un decolteu imposibil de ignorat

Billie Eilish, celebra cântăreață în vârstă de 21 de ani, a fost în centrul atenției pe covorul roșu, la cea de-a treia gală organizată de Muzeul Academiei, ce a avut loc duminică seară.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT
"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort