Bucuresti | 102,8FM JAMIE FINE - IF ANYTHINGS LEFT (NEW PW)

[AUDIO] Un nou super track Chris Brown, "Bomb" feat. Wiz Khalifa!

audio-un-nou-super-track-chris-brown-bomb-feat-wiz-khalifa

Lansarea noului album Chris Brown, "F.A.M.E.", se apropie rapid si o noua piesa a artistului a ajuns pe net spre deliciul fanilor nerabdatori!

Este vorba despre "Bomb", un super track creat in colaborare cu Wiz Khalifa.

Pe noul sau material Chris mai colaboreaza si cu The Game, Big Sean, Timbaland, Tyga, Kevin McCall, Lil Wayne, Busta Rhymes, Ludacris, Justin Bieber si Benny Benassi. Da, stim, super line-up!

Ascultati noul track mai jos! Nu e tare?

Top citite
01 Chris Brown
Chris Brown, din nou în centrul unui scandal. Fostul iubit al Rihannei este acuzat că a lovit o femeie în locuința lui din L.A
02 Anna-Lesko (2)
Anna Lesko, protagonista unui nou moment hot, îmbrăcată într-o rochie cu o crăpătură adâncă: "Puternică și frumoasă femeie"
03 2014 MTV Movie Awards - Show
Versuri scandaloase în care Eminem i-ar lua apărarea lui Chris Brown după ce acesta a bătut-o pe Rihanna au ajuns pe net
04 Justin Bieber
Justin Bieber, piesă nouă alături de Chris Brown. Fanii speculează că este despre Selena Gomez
05 hepta_4181837
Mesajul lui Chris Brown pentru Rihanna, la 10 ani după ce a pledat vinovat pentru că a agresat-o
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Chris Brown la lansarea documentarului despre viața sa "Chris Brown: Welcome To My Life"
Chris Brown, acuzat de viol la Paris, a fost eliberat din arest! Ce urmează pentru Chris

Chris Brown a fost eliberat din arestul poliției din Paris unde ajunsese în urma unor acuzații de viol formulate de o tânără de 24 de ani. Aceasta a declarat că ar fi fost violată în camera cântăreţului din hotelul Mandarin Oriental, în noaptea de 15 ianuarie.

The 55th Annual GRAMMY Awards - Backstage And Audience
Care a fost reacția lui Chris Brown când a văzut fotografiile topless cu Rihanna. "Chris, las-o în pace!"

Chris Brown încă se mai gândește la Rihanna, deși s-au despărțit cu scandal în 2009. Chris a bătut-o pe "Riri", iar cei doi au ajuns la proces. Artistul a pledat vinovat la acuzațiile de violență domestică și a primit din partea judecătorilor o pedeapsă care presupune cinci ani de supraveghere. Dacă acesta va recidiva, ar putea face închisoare.

19th Annual Hollywood Film Awards - Show
Charlie Puth a dezvăluit cine trebuia să cânte în locul său superhitul "See you again"

Charlie Puth a dat lovitura în 2015 cu piesa "See you again", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Fast & Furious 7". Melodia a ajuns un superhit și se apropie de 4 miliarde de vizualizări pe YouTube.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”