Bucuresti | 102,8FM ProFM Party Mix cu DJ Dark AMI - ENIGMA

Au apărut noi detalii despre Aaron Carter. Cum își ”teroriza” vecinii: ”Se vedea că are probleme, că era chinuit!”

Aaron Carter
Aaron Carter / Getty Images

Au trecut mai bine de 24 de ore de când Aaron Carter, fratele lui Nick Carter, a fost găsit mort, iar acum ies la iveală noi detalii. Mai exact, artistul era un vecin de coșmar, motiv pentru care câteva persoane care locuiesc aproape de el au fost nevoite să cheme polițiștii de câteva ori.

Vestea că Aaron Carter a fost găsit mort în casă a făcut înconjurul lumii, iar acum un vecin a rupt tăcerea, mărturisind momentele de coșmar pe care le-a trăit de când artistul s-a mutat acolo.

”M-a întristat să aud ce s-a întâmplat, să aflu că a murit. Mi-aș fi dorit ca el să fi putut să vândă casa și să se fi mutat de aici, însă asta este, trebuie să acceptăm că nu s-a întâmplat asta.”, a declarat un vecin, potrivit Daily Mail.

Citește și: Nick Carter a izbucnit în lacrimi pe scenă, în timpul concertului cu Backstreet Boys, la 24 de ore de la moartea fratelui său, Aaron

Aaron Carter a achiziționat locuința cu șapte dormitoare și patru băi, care se află în Lancaster, California, în noiembrie 2020. Atunci, însă, a început coșmarul pentru vecini.

”Aaron a avut probleme cu câțiva vecini de pe strada asta, cel puțin trei dintre ei au sunat la Poliție.”, a declarat un vecin care și-a dorit să-i fie păstrată identitatea.

”Aaron era arogant, credea că este mai bun decât oricine din cartier. Era mândru de mașinile pe care le conduce și de faptul că locuința lui era mai mare decât multe din zonă.”, a mai povestit vecinul respectiv, care a precizat că acestuia îi plăcea să-și sâcâie apropiații ascultând muzică mult prea tare.

”Vedeam mașini de poliție în fața casei sale la fiecare câteva luni. Când nu se certa cu Melanie, pe care o mai scotea afară din casă, el asculta muzică atât de tare încât o puteai auzi de la câteva case distanță.”, a mai povestit acesta.

”Îmi pare rău că a lăsat în urmă un copil mic. Era clar că avea niște probleme, că era chinuit de ceva. E păcat că a murit, însă mi-aș fi dorit să nu resimt asta, dar mă bucur că nu mai este vecinul nostru.”

Aaron Carter, găsit mort în cadă

Aaron Carter a fost găsit mort în cadă, sâmbătă, în casa sa din Lancaster, California. Vecinii au povestit că o femeie, despre care se crede că era menajera, a ieșind din casă țipând „E mort, e mort!”. Reprezentanții familiei lui Carter au confirmat ulterior decesul cântărețului. Cauza morții lui nu a fost dezvăluită. 

Duminică, trupa Backstreet Boys a anunțat că va merge mai departe cu turneul. Cu câteva ore înainte, Nick a postat mai multe imagini pe Instagram, în care apare alături de fratele său, menționând că inima îi este frântă și că, deși relația lor a fost una complicată, dragostea lui pentru Aaron nu s-a stins niciodată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nick a continuat scriind că „și-a păstrat speranța” că fratele său „va dori într-o zi să aleagă calea corectă și în cele din urmă să găsească ajutorul de care avea atâta nevoie”, dar a adăugat că, deși este „ușor să dai vina pe cineva sau pe ceva pentru o pierdere”, „dependența și bolile mintale sunt adevăratul răufăcător aici”.

Galerie foto

Top citite
01 nick carter si aaron carter
Nick Carter de la Backstreet Boys își plânge frații pierduți mult prea devreme. Familia lui a fost lovită de tragedia morții a 3 copii
02 Aaron Carter
S-a aflat cauza morții lui Aaron Carter. Cântărețul s-a înecat în cadă, după ce a luat sedative
03 Aaron Carter In Concert
La cine va ajunge averea lui Aaron Carter. Totul s-a aflat la o lună de zile de la decesul artistului
04 Aaron Carter
Răsturnare de situație. Cine este menajera care l-a găsit fără suflare pe Aaron Carter: ”Era foarte agitată!”
05 Aaron Carter In Concert
Adevărul despre moartea lui Aaron Carter. Un prieten: ”Nu cred că s-a sinucis, a fost un accident!” De ce suferea artistul teribil
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Melanie Martin și Aaron Carter au fost împreună câțiva ani de zile
Presupusa logodnică a lui Aaron Carter, primele declarații după moartea artistului: ”Inima mea e sfâșiată!” Cei doi au un fiu împreună

Melanie Martin, logodnica lui Aaron Martin, a rupt tăcerea după moartea acestuia și a vorbit despre coșmarul pe care-l trăiește. Totuși, ea a declarat că trebuie să rămână puternică pentru Prince, fiul lor de 11 luni.

Celebrity Locker Room Presents "An All Star Night At The Mansion" - Inside
Nick Carter a izbucnit în lacrimi pe scenă, în timpul concertului cu Backstreet Boys, la 24 de ore de la moartea fratelui său, Aaron

Nick Carter a izbucnit în lacrimi pe scena O2 din Londra, în timpul unui concert alături de colegii săi din Backstreet Boys, la mai puțin de 24 de ore de la moartea fratelui său Aaron Carter (34 de ani).

Celebrity Locker Room Presents "An All Star Night At The Mansion" - Inside
Nick Carter obține ordin de restricție, după amenințările grave făcute de fratele său, Aaron Carter

Relația dintre Nick și Aaron Carter a fost una dificilă de-a lungul anilor, însă acum drama se amplifică. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort