cea-mai-buna-stire-pentru-lala-fani-profm-lanseaza-radioul-online-lala-radio 3

ASCULTA ONLINE ProFM Lala Radio! ProFM a lansat radioul online pentru LALA fani! 

Fanii "LaLa Band" au acum o surpriza de proportii, datorita careia vor putea asculta peste 80 de melodii interpretate de trupa fenomen din Romania.

Incepand de duminica, ProFM a lansat in premiera stream-ul online “LaLa radio”, care va putea fi accesat pe paginile de Facebook “pariucuviata”, “lalaband” si ProFM, urmand ca din a doua saptamana sa fie activ si pe www.profm.ro si unde vor putea fi auzite atat celebrele piese originale compuse de Ionut Radu “Stage of Joy”, “LaLa Love Song” pana la cel mai recent single “Hey You”, dar si deja cunoscutele cover-uri interpretate in cele doua sezone ale productiei “Pariu cu viata”.

Da un LIKE paginii ProFM de Facebook si click aici pentru a asculta LaLa Radio!

Ma bucur foarte mult ca s-a infiintat "Lala Radio", deoarece acum puteti asculta zilnic toate melodiile acumulate in cele 2 sezoane de "Pariu cu viata", dar si melodii noi”, au declarat Alina Eremia si Dorian Popa, protagonistii din “Pariu cu viata”, serial care va ajunge la finalul cel de-al doilea sezon, pe 28 mai, de la ora 20:30, la ProTV.

La randul ei, Sore ii completeaza: “Si eu sunt foarte fericita ca avem un radio unde se vor asculta atat coverele cat si piesele originale cantate de noi, pentru ca stiu cat si-au dorit fanii nostri un loc ca LaLa Radio, in care sa se regaseasca la orice ora din zi si din noapte! Much love!”.

Sper sa ramaneti pe frecventa si sa fredonati melodiile voastre preferate!! LaLa Nation is on Lala Radio!!”, au spus de asemenea Cristina si Vlad, explicand ca acest radio este cadoul trupei LaLa Band pentru miile de fani care ii sustin si, odata cu lansarea radioului, prinde contur si LaLa Nation – “natiunea celor care asculta muzica buna, a tinerilor care lupta pentru visurile lor si nu se lasa intimidati de piedicile din calea lor pentru a-si atinge scopul. Sunt tineri energici, inspirati de lucrurile frumoase din jurul lor si care vor sa se faca auziti pentru o schimbare”, incheie Vlad.

“LaLa Radio” a fost lansat duminica, de la ora 17:00 printr-o numaratoare inversa care a avut loc pe Facebook, live de la repetitiile pe care trupa le va face pentru concertul “LaLa Summer Love”, din 2 iunie.  Astfel, “LaLa Band” devine prima trupa din Romania care va avea un radio online propriu, ce va putea fi ascultat 24 de ore din 24 si 7 zile din 7.

Click aici pentru a asculta LaLa Radio, exclusiv pe Facebook! 

Comentarii