pdiddy-lover

Apariție rară a lui P.Diddy cu iubita lui superbă. Cum arată femeia care l-a cucerit

Rapperul P. Diddy se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite din showbizul american. Bruneta sexy care l-a cucerit are un look special datorită originilor sale "exotice".

La fiecare eveniment monden la care participă, Cassie Ventura reușește să atragă toate privirile. Nici nu e de mirare având în vedere cât de frumoasă este cântareața. Cu un tată filipinez și o mamă cu orgini mexicane, afro-americane și indiene, iubita de 31 de ani a lui P. Diddy e greu de ignorat la petreceri și gale pe covor roșu.

Foto: DailyMail

De fapt, chiar și într-o zi normală a vieții ei, Cassie reușește să-l eclipseze pe rapper și să atragă atenția angajaților publicațiilor mondene. Drept dovadă stau imaginile surprinse recent de paparazzi pe străzile din West Hollywood. unde cei doi au apărut ținându-se de mână și comportându-se ca orice cuplu de îndrăgostiți.

Diddy și Cassie sunt împreună din 2007, însă au avut parte de o relație tumultuoasă, plină de despărțiri și împăcări. Deși au evitat să apară braț la braț la evenimente mondene, cei doi au făcut furori la Met Gala 2017, unde Diddy s-a întins chiar pe jos și a admirat-o pe Cassie în timp ce poza pentru angajații publicațiilor mondene.

Comentarii