Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN RARES - JUMATATE (NEW PW)

Andreea Bălan și-a arătat silueta de invidiat într-un corset spectaculos. Fanii au reacționat imediat: „Ești cu adevărat o inspirație”

andreea balan
Credit foto: Instagram

Andreea Bălan este considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, având o silueta pe care multe femei și-ar dori să o aibă. Artista se fotografiază des în ținute care să o avantajeze, iar fanii săi de pe rețelele de socializare nu ratează niciun moment pentru a o complimenta. 

Recent, artista în vârstă de 37 de ani a postat pe contul său de Instagram un carusel de imagini în care poartă o ținută impresionantă. Andreea Bălan a fost îmbrăcată într-un corset alb spectaculos, fără bretele și cu un decolteu senzual, care i-a scos în evidență bustul generos. Aceasta și-a asortat corsetul cu o fustă până la genunchi crem, care s-a mulat perfect pe silueta acesteia, combinând-o cu o pereche de sandale cu toc nude. 

Andreea și-a lăsat părul lung și blond pe spate, purtând un machiaj perfect care i-a scos în evidență trăsăturile, în timp ce a realizat o ședință foto impresionantă în bucătărie. De asemenea, artista s-a folosit de o umbrelă în stil japonez pentru a oferi un plus de originalitate fotografiilor. 

Citește și: Andreea Bălan, exemplu de eleganță și senzualitate. A făcut furori într-o rochie decoltată, cu crăpătură generoasă pe picior

„Gătesc lucruri grozave. Rămâneți aproape”, a scris Andreea Bălan la descrierea imaginilor postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ești cu adevărat o inspirație”/ „Wow, ești frumoasă rău”/ „Regina supremă”/ „Arăți impecabil”/ „Orice faci tu este senzațional. Tu ești senzațională, desăvârșită, deosebită, minunată, sensibilă. Într-un cuvânt perfectă”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea artistei.

Andreea Bălan a fost criticată de fani pentru că e prea slabă

Andreea Bălan s-a plâns pe contul său de Instagram despre faptul că mulți dintre urmăritorii ei consideră că este mult prea slabă. Artista în vârstă de 37 de ani a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie roz, mulată, însoțită de un mesaj care i-a uimit pe fani. 

„Toți mi-ați scris să mă mai îngraș... Iată că v-am ascultat! Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții. Să aveți o duminică minunată”, a scris Andreea Bălan la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.  

Citește și: Andreea Bălan, imagini inedite pe rețelele sociale. Fanii au asaltat-o cu aprecieri: „Cum de poți fi așa frumoasă”

În mai puțin de 24 de ore, artista a strâns o mulțime de comentarii în care urmăritorii ei i-au spus că nu ar trebui să asculte de gurile rele și să rămână la greutatea la care este acum. Andreea Bănică a fost una dintre persoanele care i-au sugerat acest lucru, complimentându-i aspectul fizici și mărturisind că este invidioasă pe genele bune ale acesteia. 

„Doamne, cum așa ceva? Asta este grija lor? Stai chill, femeie! A nu avea grija slăbitului este ideal!!! Eu fac eforturi ce mănânc și când, fac sport, pe când tu nu ai și grija asta pe cap. Să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu, nu cum vor oamenii. Ei să te iubească așa cum ești! Rămâi slabă, suplă, să te încapă orice haina!”, a scris Andreea Bănică în secțiunea de comentarii.

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
02 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
03 Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena
04 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
05 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

Cu o carieră muzicală de aproape un deceniu, Lidia Buble susține că viața de artist vine atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje. Cu toate că are parte de o situație financiară care o mulțumește, artista în vârstă de 30 de ani mărturisește că celebritatea i-a cam răpit din intimitate și timpul petrecut cu cei dragi. 

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Dua Lipa a făcut furori joi seara la Gala TIME100, care a avut loc în New York. Artista în vârstă de 28 de ani a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos în V. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea