Bucuresti | 102,8FM MARTIN GARRIX - SO FAR AWAY

Andreea Antonescu, spectacol în deșertul din Nevada, îmbrăcată într-o rochie mulată și foarte scurtă. Fanii, cuceriți: "Super sexy"

andreea antonescu
Andreea Antonescu / Foto: Instagram

Andreei Antonescu pare că-i priesc vacanțele în SUA, care în ultimul timp sunt tot mai dese. Zilele acestea, jumătatea șatenă a trupei Andre se distrează pe Coasta de Vest, de unde își bucură admiratorii de pe Instagram cu imagini dintre cele mai inedite. Aceasta a făcut o mulțime de poze în locuri emblematice, ba chiar și o ședință foto aparte, pe o canapea pusă în deșertul din Nevada.

Citește și: Andreea Antonescu, la proba costumului de baie. Cum s-a pozat cântăreața pe o plajă celebră din America

andreea anronescu

Andreea Antonescu, ședință foto în deșertul din Nevada / Foto: Instagram

Andreea Antonescu nu a fost niciodată o timidă când a fost vorba să-și etaleze senzualitatea. La cei aproape 40 de ani pe care-i împlinește în septembrie, cântăreața arată ca o puștoaică. Cu forme voluptoase și cu o atitudine de femeie fatală, aceasta și-a cucerit din nou fanii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Andreea Antonescu s-a pozat într-o jumătate de pulover. Cum arată piesa vestimentară care lasă la vedere multă piele

Îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă și mulată, încălțată cu sandale cu toc, Andreea s-a tolănit pe o canapea așezată special în deșert, unde doritorii merg și fac poze inedite. Aceasta și-a pus la lucru atitudinea provocatoare și le-a oferit admiratorilor un motiv să-i comenteze în dreptul caruselului de imagini pus pe Instagram. Printre zecile de mesaje cu inimioare, s-au strecurat și unele în care i s-a spus și în cuvinte că este frumoasă și plină de senzualitate, dar i-a fost admirată și ideea acestei ședințe foto: "Frumusețe și senzualitate"; "Super sexy".

Andreea Antonescu și-a pus implanturi cu silicon în 2017

andreea antonescu

Andreea Antonescu, ședință foto în deșertul din Nevada / Foto: Instagram

Deși avea un decolteu generos și înainte, acum cinci ani, Andreea Antonescu a decis să treacă cabinetul chirurgului estetician pentru un lifting cu implanturi, pentru care a scos din buzunar 2.500 de euro.

Galerie foto

Foto: Instagram, PROFM

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
02 Dua Lipa
Dua Lipa, într-o rochie roșie cu corset, la fel de scurtă ca jacheta pe care a avut-o deasupra. Solista și-a arătat picioarele de model
03 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
04 Paris Jackson, la premiile Grammy 2024 (6)
Paris, fiica lui Michael Jackson, trup de zeiță într-o rochie super scurtă. Tânăra de 25 de ani și-a etalat picioarele lungi și subțiri
05 Lili Sandu
Lili Sandu, în rochie mini, strânsă pe trup, a trecut cu brio examenul seducției. Vedeta de 44 de ani se mândrește cu picioare perfecte
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
elena gheorghe
Elena Gheorghe, puternică și misterioasă. Ca la defilare de modă pe străzile din București, îmbrăcată într-o rochie scurtă de piele

Înainte de a veni frigul, Elena Gheorghe a profitat de ultimele raze calde de soare pentru a face câteva poze în care se arată senzuală și puternică.

botez fetita andreea antonescu 1
Andreea Antonescu, despre rolul de mamă singură: „Mă trezesc în fiecare zi la 5 dimineața”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Membra trupei André are o viață profesională activă, însă reușește să fie o mamă exemplară și pentru fiicele ei, Sienna și Venice, chiar dacă le crește singură. 

andreea balan (2)
Andreea Bălan, mai încrezătoare și mai îndrăzneață de când iubește din nou. Iat-o în rochie mini de piele, cu crăpături "periculoase"

Andreea Bălan "e pe cai mari". De când iubește din nou, parcă e mai încrezătoare și mai îndrăzneață. Artista a lansat zilele trecute clipul piesei "Băieți cu Inima în Blugi", iar ipostazele în care s-a afișat sunt incendiare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”