Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

Anda Adam a sărbătorit 41 de ani în cea mai decupată rochie. A făcut o sedință foto specială la înălțime

anda adam
Anda Adam adoră să-și pună în valoare atuurile fizice. / Foto: Instagram

Anda Adam a împlinit 41 de ani, ocazie pe care a sărbatorit-o printr-o ședință foto deosebită, în care și-a expus toate atuurile fizice.

Anda Adam a fost la înălțime și la propriu, și la figurat. Solista a ales un loc special pentru câteva cadre memorabile, heliportul aflat pe o clădire de 15 etaje din București.

Citește și: Ce comentarii au iscat picioarele interminabile și perfect sculptate ale Mădălinei Ghenea: “Clar trebuie să ajung în România”

Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă până în pământ, dar cu crăpătură pe tot piciorul, Anda nu și-a dezamăgit fanii. Mai mult, ținuta aleasă a fost tare decupată și în zona decolteului. Urările au curs în rubrica de comentarii, inclusiv de la vedete precum Mihaela Rădulescu sau Claudia Pavel (Cream).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și urările primite de ziua mea, care pentru mine au fost cel mai frumos cadou! Adevăratele valori în viață sunt iubirea și toate aceste sentimente pe care eu le trăiesc și de care mă bucur în fiecare clipă! Probabil nu o să pot să vă mulțumesc vreodată îndeajuns pentru susținerea voastră atât de îndelungată, dar voi face tot ce știu și pot eu mai bun ca prin muzică mea să ajung la sufletele voastre de fiecare dată”, a scris Anda Adam în dreptul imaginilor.

Citește și: Anna Lesko, imagini fără filtru. Cântăreața s-a pozat în pijama, iar fanii au reacționat: ”Cam șifonată!”

Anda Adam a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă

Anda Adam recunoaște că merge zilnic la sala de fitness, acolo unde fiecare antrenament durează circa două ore. În plus, ea susține că nu se abate de la programul său, sportul fiind extrem de important când vine vorba de sănătate și aspect fizic.

Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio. Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc. Este 70% dietă și 30% antrenament. Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente. Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc. Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc. Înghețata nu îmi place atât de mult, așa că la acest capitol stau bine, fiindcă nu trebuie să mă abțin.”, a spus Anda Adam într-un interviu pentru revista VIVA!.

 

Galerie foto

Top citite
01 anda adam inundatii dubai
Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux
02 Phil Collins
Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"
03 oana radu
Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast. Pe fostul soț nu l-a invitat: "Trebuie să ne vindecăm un pic, să ne liniștim"
04 andreea balan si victor cornea (2)
Andreea Bălan, surpriză și declarație de dragoste pentru iubit: "Azi e ziua sufletului pe care îl iubesc". Victor a împlinit 30 de ani
05 antonia si maya
Maya, fiica Antoniei, are deja 13 ani: "Chiar am o adolescentă?!". Solista și Alex Velea au plecat în Italia să o serbeze
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andra
Andra își serbează ziua de naștere și 15 ani de la nunta cu Cătălin Măruță. "Este ziua celei mai minunate femei din lume"

Andra a împlinit 37 de ani și a sărbătorit acasă, alături de cele mai dragi persoane. Îndrăgita solistă a fost surprinsă încă de la primele ore ale dimineții cu tort, baloane și flori. Mai mult, de data de 23 august se leagă încă un eveniment important de familie, căci este ziua în care Andra și Cătălin Măruță s-au cununat religios.

lora
Lora, jucăușă în piscină, într-un costum de baie alb, care i-a pus în valoare senzualitatea. Nu au lipsit nici privirile seducătoare

Lora a împlinit 41 de ani, iar ziua de naștere a preferat să și-o petreacă la piscină. A avut grijă să facă poze și filmulețe pe care să le aibă amintire, dar pe care să le și posteze pe rețelele sociale, spre deliciul fanilor.

smiley si gina pistol
Gina Pistol, urare picantă de ziua lui Smiley și sărut pasional în ploaie. Artistul a împlinit 40 de ani, iar Rita Ora i-a trimis mesaj

Smiley a împlinit 40 de ani, ocazie care nu putea rămâne nemarcată. Înainte de a petrece cu prietenii și familia, artistul și proaspăta lui soție, Gina Pistol s-au distrat pe cinste la concertul Depeche Mode din București, care a adunat zeci de mii de spectatori.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort