Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MILEY CYRUS - FLOWERS

Anca Țurcașiu nu duce lipsă de admiratori. La trei ani de la divorț, artista a recunoscut că este curtată: „E ceva normal”

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu / Foto: Facebook

Anca Țurcașiu a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, mai ales după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cu toate acestea, artista a recunoscut că nu duce lipsă de admiratori și că este curtată și la vârsta de 53 de ani. 

Actrița și cântăreața arată spectaculos, având o siluetă la care multe femei doar visează. Aparițiile Ancăi sunt tot timpul impecabile și nu e de mirare că atrage atenția bărbaților. În cadrul unui interviu oferit pentru VIVA!, artista a recunoscut că este curtată de o mulțime de bărbați și consideră acest lucru ca fiind extrem de normal. 

„Asta e ceva normal”, a declarat Anca Țurcașiu atunci când a fost întrebată dacă este curtată și acum, la trei ani de la divorț. 

Citește și: Răsturnare de situație în relația dintre Anca Țurcașiu și fostul soț. De ce l-a dat în judecată la trei ani de la separare

Artista a vorbit și despre planurile pe care le are în viitor și cum a fost vara aceasta pentru ea. 

„Vara aceasta am lucrat, trei luni de zile, de pe 10 iunie, până aseară, la un resort de pe litoral. Am lucrat multe ore pe zi, ca să fac vreo 3.000 mii de oameni fericiți.”, a spus vedeta. „Cursurile pe care le fac cu elevii sunt de „arta conversației și ținută în societate” și lucrez în domeniul designului de interior pentru oamenii care mă solicită. Spectacole urmează în toamna asta. Joc în musicalul „Mama mia”, comedii, am turnee prin țară.”, a adăugat aceasta. 

Anca Țurcașiu a mers la psiholog după divorț: "Am avut nevoie de sprijin"

Viața Ancăi Țurcașiu nu a fost lipsită de probleme, iar una dintre cele mai grele momente prin care a trecut a fost divorțul de tatăl fiului ei, după 22 de ani de căsnicie. Nu a ascuns că i-a fost dificil să treacă peste asta, mai ales că nu se gândise că va ajunge într-o asemenea situație, iar lucrurile au fost cu atât mai complicate pentru că este persoană publică. 

Pe lângă faptul că i-a avut alături de cei dragi, care au încurajat-o, Anca Țurcașiu a apelat și la ajutorul unui psiholog. Anca a trecut peste dezamăgire și a reușit să-și reclădească încrederea în ea. Astăzi, poate spune că a iertat și că este liniștită. Mai mult, e gata să dea din nou o șansă iubirii.

Citește și: Anca Țurcașiu, trup de topmodel și la 52 de ani! Artista s-a pozat într-o rochie mulată la malul mării, cel mai drag loc pentru ea

"Cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin", a mai mărturisit vedeta pentru sursa citată. 

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
02 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
03 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
04 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
05 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL
CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de Elena, cea care i-a fost soție 16 ani, iar acum artistul a rupt tăcerea și a oferit noi declarații despre separarea de mama fiicei lui.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

Cu o carieră muzicală de aproape un deceniu, Lidia Buble susține că viața de artist vine atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje. Cu toate că are parte de o situație financiară care o mulțumește, artista în vârstă de 30 de ani mărturisește că celebritatea i-a cam răpit din intimitate și timpul petrecut cu cei dragi. 

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea