Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC CHARLIE PUTH - LIGHT SWITCH

Alina Sorescu, primele declarații despre divorț. De ce i-a intentat Alexandru Ciucu proces: ”Cere domiciliul fetițelor noastre la el!”

Alina Sorescu, primele declarații despre divorț
Alina Sorescu / Foto: Facebook

Alina Sorescu, celebra cântăreață în vârstă de 35 de ani, a confirmat divorțul de soțul ei, desginerul Alexandru Ciucu și a explicat motivele pentru care acesta a solicitat o ordonanță președințială.

La mai bine de un an de zile de când au apărut zvonuri privind o separare între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și după ce au negat vehement că se întâmplă ceva între ei, cântăreața a oferit primele declarații despre separarea de soțul ei.

Citește și: Alina Sorescu, imagini inedite pe internet după ce s-a aflat că Alexandru Ciucu i-a intentat un proces. Artista, încurajată de fani

Într-un mesaj publicat pe contul personal de socializare, Alina Sorescu a declarat că a depus actele de divorț la începutul anului și a dezvăluit că Alexandru a intentat o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor la el până la soluționarea în instanță a procesului de divorț.

”Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Alina Sorescu, reacție neașptată după ce s-a vorbit despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Celebritatea nu e ușor de dus pe umeri!”

Declarațiile artistei vin la câteva ore după ce aceasta nu s-a prezentat la tribunal. Acolo, Alexandru Ciucu a venit însoțit de tatăl lui, acesta fiind cel care a deschis procesul. El a refuzat, însă, să facă orice fel de declarații jurnaliștilor care îl așteptau la intrare.

Galerie foto

Top citite
01 Sophie Turner și Taylor Swift
Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei
02 CRBL și elena
Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”
03 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
04 CRBL
CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare
05 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Alexandru Ciucu, creatorul de modă care se află în proces de divorț cu Alina Sorescu, a fost fotografiat în compania unei prezentatoare TV.

crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”

Vestea că CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie i-a uimit pe mulți dintre fanii lor, mai ales că cei doi păreau să formeze un cuplu solid. Acum, însă, au ieșit detalii despre momentul în care s-a produs ruptura dintre ei.

Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT Vladimir Putin a dat răspunsul, după cererea lui Emmanuel Macron
Vladimir Putin a dat răspunsul, după cererea lui Emmanuel Macron
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort