Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC EMAA - CAT MAI LEJER

Alina Eremia, adevărul despre începutul relației cu iubitul ei, Edi Barbu: „Trei luni nu m-a abordat”

alina eremia
Alina Eremia a stat la plajă alături de iubit și de câinele lor. / Foto: Instagram

Alina Eremia și Edi Barbu formează un cuplu de mai bine de șapte ani, artista mărturisind în nenumărate rânduri că datorită iubitului ei a învățat să se iubească mai mult. Acum, cântăreața a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Edi și care este adevărul despre relația lor. 

Artista în vârstă de 29 de ani a trecut prin multe transformări de când este într-o relație cu Edi Barbu și nu neapărat din punct de vedere fizic. Cântăreața spune că iubitul ei a învățat-o să se iubească mai mult, dar și să facă față criticilor de care se lovește, inevitabil, o persoană publică.

Citește și: Alina Eremia, vacanță romantică alături de iubit. Pozele de cuplu i-au făcut pe fani să creadă că solista a fost cerută de soție

„Chiar este o relație frumoasă și bine sudată”, a spus Alina pentru unica.ro. „Fiind atentă la nevoile lui. Cred că cele mai plăcute surprize sunt atunci când cel de lângă tine te iubește și îți arată că te înțelege și te sprijină”. 

Alina Eremia a povestit în cadrul unui podcast și cum a început povestea lor de dragoste: „Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și după am ieșit doar noi. Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Ne-am îndrăgostit sufletește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire. La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul.”

Cum s-a schimbat Alina Eremia de când îl cunoaște pe Edi Barbu

Întrebată ce a învățat de la Edi, solista a susținut că bărbatul cu care are de gând să se căsătorească este cel care a făcut-o să treacă mai ușor peste criticile primite de la oameni și să devină în fiecare o versiune mai bună a ei. 

Citește și: Alina Eremia și iubitul ei, desprinși parcă din reviste. Cei doi au arătat superb îmbrăcați la patru ace: "Cel mai frumos cuplu"

„Edi m-a ajutat foarte mult să fac față criticii. M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc. Cumva, prin iubirea pe care mi-a acordat-o, m-a învățat să mă iubesc. De vreo lună de zile sunt foarte emotivă. Nu pot să mă opresc. Și mi-am zis că nu vreau să plâng. (…) Probabil datorită felului în care m-a făcut să mă simt. Când te simți cea mai frumoasă, iubită, cea mai cea, te gândești: „poate e ceva de capul meu”. Să mă iubesc pe mine, să mă ascult. M-a ajutat să fiu mai puternică și mai asumată, să mă redescopăr, iar artistic, dacă aveam anumite limitări, m-a ajutat să încerc, m-a încurajat, este un exemplu pentru mine. M-a încurajat să risc și să nu renunț. Mi-a dat libertatea de a fi așa cum sunt'. „El m-a cerut cumva așa, tatona subiectul. Și s-a aprins în mine o chestie, că sunt prea tânără, că nu sunt pregătită, era pragul mental. Și i-am spus că nu sunt pregătită”, a povestit artista.

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
02 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
03 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
04 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
05 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

Cu o carieră muzicală de aproape un deceniu, Lidia Buble susține că viața de artist vine atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje. Cu toate că are parte de o situație financiară care o mulțumește, artista în vârstă de 30 de ani mărturisește că celebritatea i-a cam răpit din intimitate și timpul petrecut cu cei dragi. 

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Feli Donose a luat prin surprindere pe toată lumea când a decis să ia o pauză de la cariera muzicală. Anu trecut, artista în vârstă de 37 de ani a renunțat la aparițiile publice și nu a mai lansat nicio melodie, însă acum a revenit în industrie și a explicat motivul pentru care a ales să „dispară” pentru o perioadă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea