Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM DENNIS LLOYD - NEVER GO BACK

Alexandra Stan, mărturisiri despre sacrificiile pe care le face un artist: ”Viața noastră reală nu e cea din videoclipuri!”

Alexandra Stan
Alexandra Stan s-a căsătorit în secret / Foto: Instagram

Alexandra Stan obișnuiește să-și surprindă fanii nu doar cu aparițiile extravagante, ci și cu mărturisiri sincere, pe care foarte puțini artiști au curajul să le facă.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni vorbea deschis despre copilăria ei, acum artista a vorbit despre  momentele dificile din cariera ei.

Astfel, în cadrul unui interviu, artista, care a cucerit topurile muzicale cu piese ca ”Mr. Saxobeat” sau ”Lollipop”, a făcut mărturisiri despre ce înseamnă viața de artist, precum și despre problemele cu care se confruntă.

Citește și: Dua Lipa arată senzațional într-un body negru! Solista se poate lăuda cu picioare perfecte

”În general, oamenii cred că noi artiștii trăim într-o continuă distracție, într-o continuă petrecere, că suntem mereu înconjurați de fani, că avem tot timpul o stare bună, că suntem mereu gata de concert, că suntem tot timpul înconjurați de muzică și veselie.

În spatele a ceea ce oamenii văd, de fapt, este vorba de foarte multa muncă, multe compromisuri, foarte multe nopți pierdute, sărbători și zile de naștere ale celor apropiați pierdute. Viața noastră reală nu este mereu ca cea din videoclipuri. Suntem și noi oameni și ne luptăm cu aceleași probleme pe care le are orice altă persoană”, a spus Alexandra Stan pentru reviste Unica.

Alexandra Stan a suferit după tatăl ei, care pleca mereu de acasă

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste, însă viața ei n-a fost lipsită de probleme. În copilărie, ea a suferit mult după tatăl ei, care a fost mult timp lecat de acasă, întrucât lucra pe vapor.

Citește și: Victoria Beckham, familistă convinsă și afaceristă de succes. Îți mai amintești cum arăta când cânta în Spice Girls și purta minijup?

”Am plâns mult după tata. Și-acum, când mă gândesc, o mai fac. Au fost multe momente grele. Sora mea e căsătorită cu Alex, navigator, lucrează pe vapor, iar copiii lor suferă enorm. A trebuit să facem o intervenție pe video, copiii plângeau și sufereau mult. Pentru mine, tata a fost întotdeauna un erou! Când se întorcea știa să ne bucurăm, ne făcea toate poftele. Era greu, fiindcă nu puteam comunica, ne suna o dată la câteva luni.”, povestea ea în cadrul unui interviu.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
03 Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”
04 Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital
Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”
05 Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația

Au trecut doi ani de când Alexandra Stan a trecut printr-un divorț dureros, la câteva luni de la nuntă, iar acum aceasta și-a refăcut viața. Artista trăiește o poveste de iubire cu milionarul Darcy Troch, iar cei doi și-au asumat public relația.

alexandra stan
Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei

Recent, Alexandra Stan declara că îi este greu să-și facă o relație serioasă pentru că cei mai mulți bărbați au tendința de a o vedea ca pe un trofeu. Iată că lucrurile s-au schimbat rapid și solista a fost pozată în compania unui tânăr potent financiar, originar din Belgia.

alexandra stan (9)
După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: "Mulți mă văd ca pe un trofeu"

În urmă cu doi ani, Alexandra Stan a trecut printr-un carusel de emoții. Cântăreața a cunoscut un bărbat, s-a îndrăgostit, s-a căsătorit în secret, iar la câteva luni de la nuntă, a divorțat. Acum este precaută cu dragostea, motiv pentru care nici nu s-a mai angrenat într-o relație serioasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața
Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...