Bucuresti | 102,8FM ProFM Party Mix cu DJ Dark AMI - ENIGMA

Alexandra Stan, cea mai extravagantă apariție. Motivul pentru care cântăreața a fost taxată de un fan: ”Parcă ești mamaie!”

Alexandra Stan
Alexandra Stan / Instagram

Alexandra Stan este recunoscută pentru aparițiile extravagante și nu ratează nicio ocazie pentru a poza provocator, iar dovadă sunt ultimele imagini făcute publice pe rețelele sociale.

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă delicată, ea despărțindu-se de partenerul cu care se căsătorise în urmă cu câteva luni, Alexandra Stan rămâne activă pe rețelele sociale.

Citește și: Sezonul costumelor de baie nu s-a încheiat pentru Inna. Mihaela Rădulescu a reacționat imediat la poza pusă de artistă: "O, mama!"

În cele mai recente imagini făcute publice pe internet, cântăreața apare îmbrăcată în pantaloni scurți din denim, pe care i-a asortat cu un sutien negru, o cămașă supradimensionată și un palton. De asemenea, ținuta a fost completată de niște dresuri cu model și de bocanci lungi.

”Arăți genial!”, i-a scris un fan, în timp ce un altul n-a ratat ocazia pentru a apostrofa: ”Care-i faza cu dresul ăla? Parcă ești mamaie!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce schimbată e Alexandra Stan cu noul look! Nici ținuta cu decupaje nu e una de ignorat

Alexandra Stan ar fi divorțat la cinci luni de la nuntă

Emanuel Necatu a șters inițial toate fotografiile de pe rețelele de socializare pe care le avea cu soția sa, păstrând doar una. A sperat că lucrurile se vor regla între el și Alexandra Stan, doar că într-un final totul s-a rupt. Așa că el a renunțat și la ultima poză pe care o avea împreună cu ea și a transmis un mesaj clar.

”În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul acestuia.

Totodată, în urmă cu ceva timp, când se vorbea intens despre divorțul ei, vedeta a postat și un clip în care ascultă o melodie cu mesaj trist. În plus, toate fotografiile cu soțul ei au fost șterse.

Citește și: Delia, apariții care mai de care mai controversate. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

„A fost odată ca niciodată / Să ne îndrăgostim / Eram atât de siguri / Orbiți de stelele de deasupra / Am încercat și am încercat să te avertizez / Că m-aș putea destrăma / Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea / Nu mă poți salva / Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea / Nu mă poți schimba”, sunt versurile piesei respective.

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta
02 Lidia Buble, despre viața sentimentală
Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”
03 Cher/ Profimedia
Cher arată uimitor la 77 de ani. Artista a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles, într-o salopetă decupată
04 alexandra stan
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
05 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena

Cardi B a strălucit la Met Gala 2024 într-o rochie neagră supradimensionată, având nevoie de nu mai puțin de nouă asistenți pentru a o ajuta cu trena extravagantă.

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Dua Lipa a făcut furori joi seara la Gala TIME100, care a avut loc în New York. Artista în vârstă de 28 de ani a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos în V. 

alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

Alexandra Stan, cunoscută pentru cariera sa muzicală care a depășit granițele României, a vorbit sincer despre experiențele sale în relațiile toxice pe care le-a avut în trecut. În timp ce viața sa profesională a fost plină de succese și realizări, viața personală a fost uneori tumultuoasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort