jlo_abdomen

Adevărul despre abdomenul lui J.Lo. Cum arată fără Photoshop sau editări

Paparazzii au surprins-o în urmă cu puțin timp pe J.Lo într-o zi normală a vieții ei. Îmbrăcată într-un top cu vedere la abdomen, artista le-a oferit material prețios angajaților publicațiilor mondene.

Jennifer Lopez se menține în formă maximă cu exerciții fizice constante și un regim alimentar sănătos. Recent, paparazzii au surprins-o alături de iubitul ei, Alex Rodriguez, părăsind sala de sport, iar imaginile spontane au ajuns deja să facă înconjurul internetului. 

Motivul? Corpul divei latino arată senzațional chiar și atunci când nu e Photoshopat sau editat de specialiști în domeniu. Cu un abdomen ferm, J.Lo stârnește invidia multor colege de breaslă mai tinere, care nu posedă un trup atât de armonios proporționat.

Foto: DailyMail

Vâzând că marchează apariție impecabilă după apariție impecabilă, admiratorii ei s-au întrebat nu o dată care e secretul din spatele aspectului ei mereu tânăr. Ei bine, dieta lui Jennifer Lopez este bazată pe multe legume verzi (varza kale, varza de Bruxelles, zucchini), dar şi pe proteine sănătoase (somon, pui sau quinoa).

Recunoaşte că uneori mai trişează şi adoră să mănânce fulgi de ciocolată, însă artista are o regulă de la care nu se abate niciodată: nu bea cafea. Motivul? "Îţi distruge pielea pe măsură ce înaintezi în vârstă", spune diva latino, care recurge la cafea decofeinizată când are cu adevărat poftă.

Cât despre ce face în sala de fitnesss, antrenoarea lui Jennifer a dezvăluit că a creat un program special de antrenament pentru a-i menţine celebrul posterior, dar şi abdomenul, tonifiate. De asemenea, a precizat că îi schimbă rutina de antrenament o dată la 10 zile, pentru că exerciţiile să fie eficiente.

Comentarii