whitney-houston-randy-crawford2

Whitney Houston "era într-o relaţie lesbiană cu asistenta ei"! Dezvăluirile apar într-un documentar

Documentarul despre viața cântăreței Whitney Houston, numit” Whitney: Can I Be Me?” este plin de afirmaţii frapante. Potrivit apropiaţilor, Whitney Houston se iubea cu Robyn, asistenta personală.

Robyn Crawford, asistenta lui Whitney a lucrat alături de ea mai bine de 20 de ani. Bunii săi prieteni sunt de părere că Whitney, care a murit în urma unei supradoze în anul 2012, ar fi trăit și astăzi dacă ar fi avut curajul să-şi recunoască orientarea sexuală, potrivit themirror. De altfel, soţul lui Whitney, Bobby Brown, a avut nenumărate scandaluri cu Robyn pe marginea acestui subiect.

În documentar, un prieten apropiat al cuplului Bobby Brown & Whitney Houston a declarat : "Nu cred că era lesbiană, ci bisexuală. Robyn îi oferea lui Whitney liniște și calm, iar astfel ea și-a găsit echilibrul.” Contactată de producătorii documentarului, Robyn Crawford a refuzat să participe la realizarea lui. Totuşi, ea a declarat că a reușit să treacă peste evenimente și că acum își vede de viața ei. Asistenta lui Whitney și-a dat demisia în anul 2000, în urma presiunilor făcute de către mama vedetei.

Producătorul documentarului, Nick Broomfield susține că Bobby Brown, soţul lui Whitney, a iubit-o atât de mult pe aceasta încât a avut puterea să recunoască că soția sa ar fi fost mult mai fericită dacă i s-ar fi permis să fie împreună cu cea pe care a iubit-o cu adevărat, Robyn.

Whitney Houston a fost găsită moartă în februarie 2012. După autopsie, medicii au spus că a decedat înecată în cadă, în urma unui infarct. În corpul său au fost găsite mai multe droguri. 

Comentarii