Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan KYGO - WHATEVER

Ultimul mesaj lăsat de Dolores O'Riordan, înainte să fie găsită moartă în camera de hotel

dolors-o'riordan3-goodbye-splash
Date : fri 4.10.13, RTE tv studios, Dublin, Ireland. Pictured appearing on The Late Late Show tonight to chat to Ryan Tubridy were L to r: Dolores O' Riordan of The Cranberries pop group, she's going to be 1 of the judges on The Voice in Ireland. Pics : Mark Doyle 087-2837342, Dublin, Ireland.

Dolores O'Riordan se afla la Londra pentru o sesiune de înregistrări. Impresarul cântăreţei irlandeze a declarat că, deocamdată, nu există detalii despre circumstanţele decesului. Poliţiştii încă nu au o ipoteză clară privind moartea sa. Şe ştie doar că Dolores suferea de depresie de foarte mulţi ani, aşa că este investigată şi o posibilă sinucidere. Anul trecut, cântăreaţa a dezvăluit că pe tot parcursul carierei sale s-a luptat cu depresia şi cu tulburări psihice, culminând cu o tentativă de suicid în 2013.

Analizând conturile de pe reţelele ei de socializare, s-a observat că ultimul mesaj pe Twitter a fost pe 4 ianuarie. Ea a scris: "Bye Bye Gio. We're Off to Irlanda". Într-adevăr a fost ultima ei apariţie în Irlanda, locul unde s-a născut. 

dolors-o'riordan3-splash

foto Splash

Cu două săptămâni înainte de deces, Dolores a postat o fotografie alături de iubitul său, Ole Koretsky.

Imediat după anunţul morţii artistei, prieteni, dar şi colegi din lumea muzicală şi nu numai au transmis mesaje pe reţelele de socializare. ”Suntem devastați de moartea prietenei noastre Dolores. A fost o artistă cu un talent extraordinar și ne simțim privlegiați că am făcut parte din viața ei începând cu 1989, când am pus bazele trupei Cranberries. Lumea a pierdut astăzi un artist adevărat. Noel, Mike și Fergal", - componenţii trupei The Cranberries.

"Nu am putut uita niciodată acel prim moment când am auzit vocea lui Dolores O'Riordan. M-a făcut să-mi pun întrebări despre cum ar putea să sune o voce în contextul muzicii rock. Nu am mai auzit pe nimeni folosindu-și vocea în acest mod. Sunt șocat și întristat să aflu că a murit, gândurile mele merg către familia sa."Hozier

”Am cunoscut-o pe Dolores O’Riordan când aveam 15 ani. Era amabilă și drăguță, am luat autograful ei pe biletul meu de tren și asta mi-a înseninat ziua. A avut cea mai uimitoare voce și prezență. Îmi pare foarte rău să aud că astăzi s-a stins din viață” - James Corden, gazda emisiunii The Late Late Show / CBS

”Suntem copleșiți de durere să aflăm de moartea lui Dolores O’Riordan. Gândurile noastre merg la familia sa în aceste momente tragice.” Duran Duran

MAI CITEŞTE: A murit Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries!

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 
02 andreea banica si fata ei
Andreea Bănică, decisă să-i arate fiicei sale cât de greu se câștigă banii. Cum a implicat-o în afacerea de la mare a familiei
03 lavinia pîrva și ștefan bănică
Lavinia, mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică, de ziua lui: „Eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou!”
04 mira
Mira, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Artista și-a onorat mama în cel mai inedit mod: „Am luat ce e mai frumos de la tine”
05 nosfe si madalina cretan
Mesajul postat de soția lui Nosfe după înmormântarea artistului. Reacțiile fanilor sunt de-a dreptul sfâșietoare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit cum se simte la vârsta de 30 de ani. Artista a publicat primul mesaj după ce a schimbat prefixul

Selena Gomez nu este deloc tristă că a ajuns la vârstă de 30 de ani. Artista a sărbătorit într-un mare fel, iar în urmă cu doar câteva ore, aceasta a postat și primul mesaj după schimbarea prefixului. 

Jorge, alături de fiica lui Karina și de fiica vitregă, Ilinca
Fiica vitregă a lui Jorge a împlinit 20 de ani. Artistul, mesaj inedit pe rețelele sociale: ”S-a transformat într-o tipă sigură pe ea!”

Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge, a împlinit 20 de ani, iar artistul a marcat acest moment printr-o postare emoționantă pe conturile de pe rețelele sociale.

Antonia apariții
Antonia, mesaj dur pe rețelele sociale: ”Ca mamă, acest lucru mă face să mă simt inconfortabil!” Gestul care a enervat-o pe artistă

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Antonia le-a arătat o altă latură a ei prietenilor virtuali.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”