tupac-shakur-header

Ultimele fotografii surprinse cu celebrităţi înainte să moară

Uneori, celebrităţile reprezintă nişte modele pentru mulţi oameni, iar reuşitele lor îi determină pe unii să aleagă acelaşi drum, chiar dacă acest lucru nu le garantează în niciun moment succesul.

Totuşi, unele staruri rămân în memoria noastră pentru totdeauna pentru ceea ce au lăsat în urmă. Fie că vorbim de oameni de ştiinţă, actori, sportivi, muzicieni etc, carierele lor au inspirat şi vor inspira multe generaţii. Există un celebru slogan: trăieşte fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima! Foarte puţini reuşesc acest lucru, asta pentru că nu se gândesc că acea clipă ar fi ultima. Pentru unii chiar a fost, iar ea a reuşit să fie surprinsă în fotografii. Iată ultimele instantanee cu unele dintre cele mai mari celebrităţi din istorie.

Freddie Mercury, 45 de ani (1991)

Aceasta este una dintre ultimele fotografii cu Freddie Mercury în viaţă. Ea a fost realizată în 1991. Solistul trupei Queen a negat zvonurile că ar avea SIDA, preferând să evite circul mediatic inevitabil și să se concentreze pe cariera muzicală. Cu o zi înainte de moartea sa, a făcut următoarea declarație: "În urma enigmelor enorme din presă din ultimele două săptămâni, doresc să confirm că am fost testat HIV pozitiv și am SIDA. Mi s-a părut corect să păstrez această informație privată pentru a proteja intimitatea celor din jurul meu, cu toate acestea, timpul a venit acum pentru prietenii și fanii noștri din întreaga lume să cunoască adevărul. Sper că toată lumea mi se va alătura în lupta împotriva acestui fenomen. Sunt faimos pentru că nu prea dau interviuri. Vă rog să înțelegeți că această politică va continua", a scris Freddie Mercury. În mai puţin de 24 de ore de la această declaraţie, Freddie s-a stins din cauza unei bronhopneumonii.

Chester Bennington, 41 de ani (2017)

Vocalistul trupei Linkin Park ne-a părăsit în 2017, atunci când a hotărât că nu mai vrea să trăiască. Această fotografie alături de soţie şi copii a fost făcută cu câteva zile înainte de moartea sa. Era zâmbitor şi nimeni nu bănuia tragedia ce avea să urmeze. Pe 20 iulie 2017, Chester Bennington a fost găsit mort la casa sa din California. Mulţi au fost şocaţi să afle că artistul s-a sinucis. Chester a vorbit de multe ori de lupta sa cu dependenţa de droguri, dar şi de depresie. Până la urmă, acestea l-au împins către moarte.

Amy Winehouse, 27 de ani (2011)

Această fotografie cu Amy Winehouse a fost realizată pe 12 iulie 2011, cu 11 zile înainte de moarte. Avea doar 27 de ani, dar multe probleme în viaţa sa. Dependenţa de alcool, droguri, sănătatea precară, bulimia, nefericirea din plan personal, toate au contribuit la autodistrugerea lui Amy. Mulţi s-au grăbit să spună că o supradoză de droguri i-a adus moartea subită, dar motivele decesului au fost altele. Medicii legişti au stabilit că Amy a murit din cauza unei cantităti enorme de alcool pe care o avea în corp. Aceasta era de cinci ori mai mare decât corpul ei ar fi putut să suporte. 

Michael Jackson, 50 de ani (2009)

"King of Pop" s-a stins în timpul repetiţiilor pentru turneul de adio "This is It", care număra numai puţin 50 de concerte. Fotografia a fost făcută în timpul repetiţiilor pentru seria de concerte, cu două zile înainte de moartea sa. Michael repeta în Staples Center din Los Angeles. Pe 25 iunie 2009, Michael Jackson a murit în reşedinţa sa din Los Angeles, în urma unui cocktail de medicamente, între care s-a aflat şi un sedativ extrem de puternic. Artistul suferea de insomnie şi lua în mod curent medicamente care-l ajutau să se odihnească. Deşi ambulanţa a ajuns destul de repede la reşedinţa sa, Michael a murit într-un spital din apropiere unde medicii au încercat fără succes să-l resusciteze. Medicul său personal a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru omucidere involuntară, după ce i-a administrat cântăreţului un cocktail de medicamente împotriva anxietăţii.

Bob Marley, 36 de ani (1981)

"King of Reggae" s-a oprit la 36 de ani în urma unei lungi suferinţe provocate de cancer. El a murit pe 11 mai 1981. Această fotografie a fost făcută la Munchen, Germania cu câteva luni înainte de decesul său. În acel moment, Bob Marley cântărea doar 36 de kilograme.

Whitney Houston, 48 de ani (2012)

Fotografia cu Whitney a fost făcută la ieşirea din clubul Tru Hollywood, cu două zile înainte să se stingă. Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost găsită inconştientă în camera 434 a hotelului Beverly Hilton. Ea s-a înnecat accidental în cadă. După autopsie, medicii legişti au găsit în corpul său numeroase medicamente.

Elvis Presley, 42 de ani (1977)

Acest instantaneu cu Elvis a fost luat în primele ore ale dimineţii la Graceland, reşedinţa sa din oraşul Memphis. Era pe 16 august 1977, iar în acea dimineaţă Elvis a fost la stomatolog. Mai târziu, în acea zi, Elvis a suferit un atac de cord şi a murit în baia casei sale. Elvis Presley avea în corp o contitate mare de medicamente şi droguri, iar în ultimele luni de viaţă se îngrăşase foarte mult. Din această cauză, apariţiile sale publice erau tot mai rare. 

Prince, 57 de ani (2016)

Aceasta este ultima fotografie cu Prince în viaţă. A fost realizată în apropierea locuinţei sale din Minnesota, lângă farmacia de unde şi-a cumpărat medicamente. Şi-a petrecut ultima zi din viaţă, singur, în reşedinţa sa. A fost descoperit în lift, iar medicii au stabilit că decesul a avut loc 13 ore mai devreme. Prince a murit din cauza unei supradoze accidentale de medicamente. 

Tupac Shakur, 25 de ani (1996)

Poza a fost făcută cu câteva minute înainte de atacul în care a fost împuşcat de mai multe ori în Las Vegas pe 7 septembrie 1996. Din cauză rănilor foarte grave, Tupac a decedat în spital, şase zile mai târziu. Nici până astăzi nu se ştie cine l-a împuşcat mortal pe celebrul rapper. S-a vorbit mult de rivalitatea între el şi The Notorious B.I.G., care a murit de asemenea împuşcat. 

The Notorious B.I.G. 25 de ani (1997)

Este ultima fotografie cu Cristopher Wallace, alias Notorious B.I.G., făcută cu câteva minute înainte să fie împuşcat mortal. A fost făcută pe 9 martie 1997 la plecarea de la o petrecere din Los Angeles. S-a suit în maşină şi a pornit către casă. La un stop, unde oprise la culoarea roşie, a fost împuşcat în piept de patru ori. Nici în cazul său nu a fost nimeni condamnat, deşi investigarea cazului a durat câţiva ani. (sursa boredpanda.com)

Comentarii