Bucuresti | 102,8FM JO - LA TINE MA INTORC (NEW PW)

Ultimele fotografii surprinse cu celebrităţi înainte să moară sau să fie ucise

Freddie Mercury ultimele fotografii cu el în viața

Totuşi, unele staruri rămân în memoria noastră pentru totdeauna pentru ceea ce au lăsat în urmă. Fie că vorbim de oameni de ştiinţă, actori, sportivi, muzicieni etc, carierele lor au inspirat şi vor inspira multe generaţii. Există un celebru slogan: trăieşte fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima! Foarte puţini reuşesc acest lucru, asta pentru că nu se gândesc că acea clipă ar fi ultima. Pentru unii chiar a fost, iar ea a reuşit să fie surprinsă în fotografii. Iată ultimele instantanee cu unele dintre cele mai mari celebrităţi din istorie.

Freddie Mercury, 45 de ani (1991)

Aceasta este una dintre ultimele fotografii cu Freddie Mercury în viaţă. Ea a fost realizată în 1991. Solistul trupei Queen a negat zvonurile că ar avea SIDA, preferând să evite circul mediatic inevitabil și să se concentreze pe cariera muzicală. Cu o zi înainte de moartea sa, a făcut următoarea declarație: "În urma enigmelor enorme din presă din ultimele două săptămâni, doresc să confirm că am fost testat HIV pozitiv și am SIDA. Mi s-a părut corect să păstrez această informație privată pentru a proteja intimitatea celor din jurul meu, cu toate acestea, timpul a venit acum pentru prietenii și fanii noștri din întreaga lume să cunoască adevărul. Sper că toată lumea mi se va alătura în lupta împotriva acestui fenomen. Sunt faimos pentru că nu prea dau interviuri. Vă rog să înțelegeți că această politică va continua", a scris Freddie Mercury. În mai puţin de 24 de ore de la această declaraţie, Freddie s-a stins din cauza unei bronhopneumonii.

Chester Bennington, 41 de ani (2017)

Vocalistul trupei Linkin Park ne-a părăsit în 2017, atunci când a hotărât că nu mai vrea să trăiască. Această fotografie alături de soţie şi copii a fost făcută cu câteva zile înainte de moartea sa. Era zâmbitor şi nimeni nu bănuia tragedia ce avea să urmeze. Pe 20 iulie 2017, Chester Bennington a fost găsit mort la casa sa din California. Mulţi au fost şocaţi să afle că artistul s-a sinucis. Chester a vorbit de multe ori de lupta sa cu dependenţa de droguri, dar şi de depresie. Până la urmă, acestea l-au împins către moarte.

Amy Winehouse, 27 de ani (2011)

Această fotografie cu Amy Winehouse a fost realizată pe 12 iulie 2011, cu 11 zile înainte de moarte. Avea doar 27 de ani, dar multe probleme în viaţa sa. Dependenţa de alcool, droguri, sănătatea precară, bulimia, nefericirea din plan personal, toate au contribuit la autodistrugerea lui Amy. Mulţi s-au grăbit să spună că o supradoză de droguri i-a adus moartea subită, dar motivele decesului au fost altele. Medicii legişti au stabilit că Amy a murit din cauza unei cantităti enorme de alcool pe care o avea în corp. Aceasta era de cinci ori mai mare decât corpul ei ar fi putut să suporte. 

Michael Jackson, 50 de ani (2009)

"King of Pop" s-a stins în timpul repetiţiilor pentru turneul de adio "This is It", care număra numai puţin 50 de concerte. Fotografia a fost făcută în timpul repetiţiilor pentru seria de concerte, cu două zile înainte de moartea sa. Michael repeta în Staples Center din Los Angeles. Pe 25 iunie 2009, Michael Jackson a murit în reşedinţa sa din Los Angeles, în urma unui cocktail de medicamente, între care s-a aflat şi un sedativ extrem de puternic. Artistul suferea de insomnie şi lua în mod curent medicamente care-l ajutau să se odihnească. Deşi ambulanţa a ajuns destul de repede la reşedinţa sa, Michael a murit într-un spital din apropiere unde medicii au încercat fără succes să-l resusciteze. Medicul său personal a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru omucidere involuntară, după ce i-a administrat cântăreţului un cocktail de medicamente împotriva anxietăţii.

Bob Marley, 36 de ani (1981)

"King of Reggae" s-a oprit la 36 de ani în urma unei lungi suferinţe provocate de cancer. El a murit pe 11 mai 1981. Această fotografie a fost făcută la Munchen, Germania cu câteva luni înainte de decesul său. În acel moment, Bob Marley cântărea doar 36 de kilograme.

Whitney Houston, 48 de ani (2012)

Fotografia cu Whitney a fost făcută la ieşirea din clubul Tru Hollywood, cu două zile înainte să se stingă. Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost găsită inconştientă în camera 434 a hotelului Beverly Hilton. Ea s-a înnecat accidental în cadă. După autopsie, medicii legişti au găsit în corpul său numeroase medicamente.

Elvis Presley, 42 de ani (1977)

Acest instantaneu cu Elvis a fost luat în primele ore ale dimineţii la Graceland, reşedinţa sa din oraşul Memphis. Era pe 16 august 1977, iar în acea dimineaţă Elvis a fost la stomatolog. Mai târziu, în acea zi, Elvis a suferit un atac de cord şi a murit în baia casei sale. Elvis Presley avea în corp o contitate mare de medicamente şi droguri, iar în ultimele luni de viaţă se îngrăşase foarte mult. Din această cauză, apariţiile sale publice erau tot mai rare. 

Prince, 57 de ani (2016)

Aceasta este ultima fotografie cu Prince în viaţă. A fost realizată în apropierea locuinţei sale din Minnesota, lângă farmacia de unde şi-a cumpărat medicamente. Şi-a petrecut ultima zi din viaţă, singur, în reşedinţa sa. A fost descoperit în lift, iar medicii au stabilit că decesul a avut loc 13 ore mai devreme. Prince a murit din cauza unei supradoze accidentale de medicamente. 

Tupac Shakur, 25 de ani (1996)

Poza a fost făcută cu câteva minute înainte de atacul în care a fost împuşcat de mai multe ori în Las Vegas pe 7 septembrie 1996. Din cauză rănilor foarte grave, Tupac a decedat în spital, şase zile mai târziu. Nici până astăzi nu se ştie cine l-a împuşcat mortal pe celebrul rapper. S-a vorbit mult de rivalitatea între el şi The Notorious B.I.G., care a murit de asemenea împuşcat. 

The Notorious B.I.G. 25 de ani (1997)

Este ultima fotografie cu Cristopher Wallace, alias Notorious B.I.G., făcută cu câteva minute înainte să fie împuşcat mortal. A fost făcută pe 9 martie 1997 la plecarea de la o petrecere din Los Angeles. S-a suit în maşină şi a pornit către casă. La un stop, unde oprise la culoarea roşie, a fost împuşcat în piept de patru ori. Nici în cazul său nu a fost nimeni condamnat, deşi investigarea cazului a durat câţiva ani. (sursa boredpanda.com)

Top citite
01 stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”
02 Freddie Mercury
Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 
03 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
04 Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”
05 trupa angels
Monica, fosta membră a trupei „Angels”, mărturisiri după ce s-a reprofilat profesional: „Am așteptat mult momentul ăsta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Daddy Yankee
Daddy Yankee a anunțat că se retrage din muzică ca să-și dedice viața creștinismului: „Cineva a reușit să umple acel gol!”

Daddy Yankee, pe numele lui real Ramón Luis Ayala Rodríguez, a anunțat că se retrage din muzică pentru a-și dedica viața creștinismului.

Taylor Swift
Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro

Taylor Swift a anunţat sâmbătă amânarea, din cauza căldurii extreme, a concertului pe care urma să-l susţină în cursul serii la Rio de Janeiro, cântăreaţa americană declarându-se "devastată" de decesul unei fane, cu o zi înainte, în timpul primului show în Brazilia din cadrul turneului său "Eras Tour", transmite AFP.

Dua Lipa
Dua Lipa, la un pas să devină miliardară. Strategia care o va face pe artistă cea mai bogată vedetă pop britanică

Dua Lipa ar putea deveni milionară în scurt timp, după ce a încheiat contractul cu TaP, compania de management cu care a colaborat în ultimii ani. Mai mult, artista a cumpărat drepturile asupra catalogului său de melodii înainte de lansarea noului ei single. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil