sirene h20

Te uitai? Cum arată acum "sirenele" care făceau furori în H2O: Just Add Water

Au trecut șapte ani de la încheierea serialului australian, însă actrițele care au făcut furori pe micile ecrane între 2006 și 2010 își continuă ascensiunea la Hollywood. Iată cum arată și ce fac ele acum:

Phoebe Tonkin - Cleo


Actrița a mai jucat în "The Secret Circle" și apoi în serialele de succes marca CW "The Vampire Diaries" și "The Originals". Phoebe lucrează și ca model și s-a evidențiat în presa mondenă prin prisma relației cu celebrul actor Paul Wesley.

Cariba Heine - Rikki


După "H20: Just Add Water", a mai apărut în "Blue Water High", "A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne" și "Designated Survivor". E o prezență discretă, iar fanilor le e destul de greu să se mențină la curent cu noutățile din viața sa.

Claire Holt - Emma


Și-a continuat cariera în seriale americane precum "Pretty Little Liars", "The Vampire Diaries" și "The Originals". De altfel, ea a părăsit ultimul sezon al "H2O: Just Add Water" pentru a se alătura televiziunii CW. În 2018 va apărea în A "Violent Separation", "Irreplaceable You", "The Divorce Party", "Becoming" și "Wolf in the Wild. Claire s-a măritat în 2016, dar în luna mai a lui 2017, soțul ei i-a cerut divorțul. Recent, a anunțat că e din nou logodită.

Indiana Evans - Bella


După apariția în "H20: Just Add Water", actrița a mai jucat în "Crownies" și "Secrets and Lies". A apărut într-un nou film al seriei "Laguna Albastră", însă din 2015 cariera ei a intrat într-un con de umbră.

Brittany Byrnes - Charlotte


A jucat rolul sirenei malefice și, cu toate că mulți au displăcut-o pentru o vreme, Brittany a mai apărut în "Scorched", "Toybox" și "All Saints". Tânăra a slăbit și a apelat la o schimbare de look, însă cariera ei a stagnat în ultimii ani. Potrivit contului oficial de Instagram, acum se dedică dansului.

Comentarii