tupac-shakur-jada-pinkett-smith-header

Soţia lui Will Smith a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu Tupac Shakur. "Încă sunt furioasă pe...

Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith, a fost iubita lui Tupac Shakur. Rapperul a fost împuşcat mortal în 1996 în Las Vegas. Nici până în ziua de azi nu se ştie cine l-a omorât pe Tupac.

Jada a vorbit pentru prima dată despre relaţia pe care a avut-o cu muzicianul şi de ce încă este furioasă pe el. Discuţia a avut loc în prezenţa mamei sale, Adrienne Banfield-Norris, dar şi a fiicei, Willow Smith, într-un nou episod al seriei Red Table Talk. 

Jada a spus că l-a cunoscut pe Tupac în timpul liceului şi că moartea artistului la doar 25 de ani a afectat-o profund. "Am pierdut numeroşi prieteni apropiaţi, mulţi dintre ei nu au ajuns nici măcar la 30 de ani. Tupac s-a oprit la 25. Mulţi vorbesc despre relaţia mea cu Tupac, dar nu ştiu că a fost o pierdere imensă pentru mine."

Jada Pinkett Smith a mai adăugat că încă este furios pe prietenul său că a părăsit-o atât de devreme, asta pentru că încă mai avea multe de spus. "Era unul dintre acei oameni de la care m-aş fi aşteptat să fie încă aici cu mine. Supărarea mea este mai mult furie pentru că ştiu că m-a părăsit. Pe undeva ştiu că nu e adevărat şi este un mod foarte egoist de a gândi aşa. Chiar credeam că va fi aici pe termen lung. Încă mă înnebuneşte acest gând". Tot episodul îl poţi urmări în video de mai jos.

MAI CITEŞTE: Ultimele fotografii surprinse cu celebrităţi înainte să moară