Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ALEXIA - PESTE MARI

Imagini de colecție! Iată cum arătau Cheloo și Mihai Bendeac cu părul lung

Cheloo delia mihai bendeac
Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, jurații de la iUmor

Bendeac a postat o fotografie din vremurile când această tunsoare era la modă. Pe lângă numeroasele like-uri strânse, postarea a generat și multe comentarii. Unii au spus că în această fotografie seamănă cu Fuego sau cu Ilie Dumitrescu.

mihai bendeac plete

Mihai Bendeac a postat o fotografie în care avea părul lung

Dacă e să căutăm și mai departe de această imagine, la cele din adolescență, iată cum arăta Mihai Bendeac înainte de majorat.

mihai bendeac adolescență

Mihai Bendeac într-o fotografie din adolescență

Și Cheloo de la Paraziții a avut la un moment dat părul mult mai lung

Nu este singurul care a avut o podoabă capilară bogată și care acum se tunde zero. Cheloo, unul dintre membrii trupei Paraziții, a avut și el la un moment dat părul mult mai lung și mai bogat. La fel ca Bendeac, de foarte mulți ani se tunde zero. 

Cheloo cu părul lung

Cheloo în perioada când avea părul lung

Imaginile cu ei cu părul lung le schimbă complet fizionomia și sunt departe de look-ul de "Bad Boys" de acum. Ne e greu să ni-l imaginăm pe Cheloo cântând piesele Paraziții sau cele din cariera solo și având o astfel de frizură cu părul lung.

MAI CITEȘTE: Fotografii unice cu Dorian Popa înainte să se apuce de sală. Ce pătrățele, ce Six-Pack

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Val de reacții după ce o femeie de 63 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei de 26 de ani vor avea un copil: „Cum este posibil?”
Val de reacții după ce o femeie de 63 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei de 26 de ani vor avea un copil: „Cum este posibil?”

Val de reacții după ce o femeie de 63 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei de 26 de ani vor avea un copil: „Cum este posibil?”

FILM NOW Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. Starul, afectat de despărțirea de soția sa. „Ava și Oscar au făcut scut în jurul lui, ei îl cunosc cel mai bine”
Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. Starul, afectat de despărțirea de soția sa. „Ava și Oscar au făcut scut în jurul lui, ei îl cunosc cel mai bine”

Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. Starul, afectat de despărțirea de soția sa. „Ava și Oscar au făcut scut în jurul lui, ei îl cunosc cel mai bine”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
DIGI FM Olimpicii la matematică din Vaslui, premiați cu un album turistic ce conține un discurs semnat de Dumitru Buzatu
Olimpicii la matematică din Vaslui, premiați cu un album turistic ce conține un discurs semnat de Dumitru Buzatu