kim-kardashina-dormitor

Fotografie în premieră cu Kim Kardashian! Cum arăta la 17 ani

Kim Kardashian este o celebritate în ziua de azi, după parcursul care a cuprins un sex tape, şedinţe foto nud, dar şi reality-show-ul de succes "Keep up with the Kardashians".

Kim are o avere estimată la la 175 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth. Dacă acum este una dintre cele mai bine plătite vedete din Statele Unite, Kim a parcurs un drum lung de la o adolescentă obişnuită la femeia de succes de astăzi.

Mama sa, Kris Jenner, a postat pe Instragram o fotografie cu Kim Kardashian pe când aceasta avea 17 ani. Diferenţele între perioada de atunci şi acum sunt majore. Schimbările de ordin estetic la care au contribuit şi chirurgii plasticieni sunt imense. De exemplu, iată cum arată în 2018 alături de mama sa, Kris Jenner. 

Recent, Kim Kardashian şi-a pus pe jar fanii de pe reţelele de socializare cu o nouă fotografie în care apare doar în lenjerie intimă. 

Aceste ipostaze nu sunt o noutate pentru soţia rapper-ului Kanye West. Ea postează foarte des fotografii provocatoare pe reţelele de socializare, în special pe Instagram. 

Comentarii