avicii-profil-instagram-header

Familia lui Avicii a confirmat că artistul s-a sinucis!

La aproape o săptămână de la decesul lui Avicii, familia acestuia a făcut publice cauzele morţii. DJ-ul şi producătorul suedez, care se lupta cu depresia, anxietatea şi atacurile de panică, s-a sinucis.

Potrivit ladbible.com, familia a oferit un comunicat în care explică ceea ce s-a întâmplat cu Avicii. "Our beloved Tim was a seeker, a fragile artistic soul searching for answers to existential questions. An over-achieving perfectionist who travelled and worked hard at a pace that led to extreme stress.When he stopped touring, he wanted to find a balance in life to be happy and be able to do what he loved most - music. He really struggled with thoughts about Meaning, Life, Happiness. He could not go on any longer. He wanted to find peace. Tim was not made for the business machine he found himself in; he was a sensitive guy who loved his fans but shunned the spotlight. Tim, you will forever be loved and sadly missed. The person you were and your music will keep your memory alive.

"We love you, Your family."

"Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil în căutarea unor răspunsuri la întrebări existenţiale. Un perfecţionist care a călătorit şi a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un nivel de stres extrem. Când a încetat să mai susţină turnee, şi-a dorit să găsească echilibru în viaţă, să fie fericit şi să poată face ceea ce a iubit cel mai mult – muzica. S-a luptat cu gânduri despre sens, viaţă şi fericire. Nu a mai putut continua. A vrut să îşi găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru maşinăria de business în care s-a găsit. A fost un băiat sensibil care şi-a iubit fanii, dar a evitat să se afle în lumina reflectoarelor. Tim, vei fi iubit întotdeauna şi îţi va fi simţită lipsa. Persoana care ai fost şi muzica ta îţi vor păstra amintirea vie.

Te iubim, familia ta”

MAI CITEŞTE: Managerul lui Avicii a dezvăluit că acesta suferea de atacuri de panică, depresie şi anxietate