Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

DJ-ul suedez Avicii a murit la 28 ani. A fost găsit mort în Oman

avicii

"Cu profund regret anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea. Nu vor mai fi făcute alte comentarii," a anunțat impresarul starului. 

avicii-volvo-splash

foto Splash

Detalii legate de decesul muzicianului nu sunt încă cunoscute. Muzicianul a decis în 2016 să renunțe la show-uri. Tim Bergling și-a motivat decizia prin dorința de a face "mai multe" lucruri în viață.  A lucrat cu Madonna, Coldplay sau David Guetta și a urcat de două ori pe locul al treilea printre cei mai buni DJ din lume, în 2012 și 2013, potrivit "DJ Magazine". În 2014, a dat semne de oboseală și a anulat concerte, explicând că nu se refăcuse după o operație de apendicită, iar în 2015, a anulat reprezentanții invocând nevoia unei "meritate pauze". În trecul, muzicianul s-a luptat cu dependența de alcool, fiind spitalizat de două ori. Înainte de a-și anunța retragerea din muzică, starul se numără printre cel mai bine plătiți DJ din lume, câștigând 28 de milioane de dolari în 2014, potrivit Forbes.

avicii-ok-splash

foto Splash

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy - pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One", „Wake Me Up", „You Make Me", „X You", „Hey Brother", „Addicted to You", „The Days", „The Nights" şi „Waiting for Love". A lansat două albume de studio - „True” (2013) şi „Stories” (2015) - sursa Digi24.ro.

MAI CITEŞTE: Avicii a povestit problemele grave de sănătate pe care le are în documentarul "Avicii: True Stories"

Top citite
01 Freddie Mercury
Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 
02 COVER FACEBOOK
More than 100 (2023) & RELEVIONAIR 2024 la PROFM!
03 Taylor Swift
Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro
04 1993 - Poetic Justice - Movie Set
Uciderea lui Tupac Shakur: Arestat după 27 de ani, acuzatul Duane Davis a pledat nevinovat
05 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards
Lisa Marie Presley a murit înainte să-și plătească datoriile. Fiica lui Elvis Presley datorează 3,8 milioane de dolari unei companii

O companie privată de creditare cere acum despăgubiri moștenitorilor Lise Marie Presley, după ce aceasta ar fi împrumutat 3,8 milioane de dolari în 2018, bani pe care nu i-a restituit. Conform documentelor judecătorești făcute publice de Entertainment Tonight, fiica lui Elvis Presley trebuia să plătească integral împrumutul până în martie 2022. 

The Kinks/ Profimedia
Fostul claviaturist al trupei The Kinks, John Gosling, a murit la vârsta de 75 de ani

Trupa The Kinks i-a adus un omagiu fostului lor coleg de trupă, John Gosling, după ce acesta a murit la vârsta de 75 de ani, scrie The Guardian.

Sinead O'Connor și Miley Cyrus/ Captură video
Scrisoarea pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus face vâlvă din nou: „Nu vei fi bine dacă te lași exploatată”

Scrisoarea deschisă pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus în 2013 a devenit din nou virală după anunțul șocant al morții legendei irlandeze. Artista, care a devenit celebră cu piesa „Nothing Compares 2 U”, a avut o carieră ilustră, fără îndoială, însă aceasta a inclus și o serie de controverse, inclusiv cearta cu artista în vârstă de 30 de ani. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”