puya

Cum arăta Puya în costum de pionier! "Tata era fotograful şcolii"

Puya a umblat în cutia cu amintiri şi a postat pe blogul său fotografii de cînd era copil. Într-una dintre ele este la serbare, într-un costum de pionier.

Puya a explicat pe blog că nu înţelege acest obicei de a face poză cu cineva pentru a strânge like-uri pe reţelele de socializare. "Trăim într-o lume virtuală şi eu mă simt aiurea rău. Brusc, oameni care habar nu au ce cânt sau cum mă cheamă vor poze cu mine. Doar aşa, pentru colecţie."

Puya şi-a amintit şi de perioada copilăriei când tatăl său era fotograful şcolii. Erau timpuri când fiecare poziţie de pe film era cu atenţie folosită. Nu erau aparate de fotografiat digitale ca să ştergi imediat fotografia care nu-ţi plăcea. 

"Când eram mic, tata era fotograful școlii. Da!! Da, nea Puiu, deși lucra ca lăcătuș mecanic, avea în baie un laborator foto, substanțe d-alea, tăvi, cadă cu apă, în care pluteau poze, aparat rusesc, cameră obscură, filme, tot tacâmul. Sincer, regret din suflet epoca aparatelor de fotografiat care făceau 32 sau 24 de poze. Nu te trezeai, mă nene, să faci tu poze așa, aiurea la orice, oricând, cu oricine. Te gândeeeeai de o mie de ori până să apeși pe butonul ăla. Adică judecai înainte cam ce e important pentru tine și ce nu. Că aveai doar câteva poze la dispoziție, nu? Recunosc, că și eu mă surprind, de multe ori, că îmi umplu telefonul cu tot felul de poze, pozulici, nebuneli. Dar măcar eu am o scuză, că na, acum fotografia ține loc de cuvânt în muzică. Dar nu îi înțeleg pe restul. Restul, mă frate, de ce o fac? De ce să faci poze așa aiurea, cu toată lumea și nu doar cu cine trebuie? Dacă ai 7.000 de poze cu vedete pe Facebook, atunci tu de unde o să mai știi care e pentru tine adevărata vedetă?", a mai scris Puya pe blogul său.

MAI CITEŞTE: Istoria trupei La Familia povestită chiar de Puya şi Sişu (VIDEO)

Comentarii