chester-bennington-608540l

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa, într-o vilă din Los Angeles, conform publicației TMZ. Chester avea 41 de ani.

Potrivit oficialităţilor Chester Bennington, trupul artistului a fost găsit cu puţin timp înainte de ora 9 dimineaţa. De-a lungul timpului, Chester s-a confruntat cu dependenţa de alcool şi droguri. El era tatăl a şase copii din două căsătorii.

Printre prietenii apropiați ai lui Bennington s-a numărat și Chris Cornell , solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an. Potrivit The Mirror, Chester Bennington s-a sinucis, de ziua şi în acelaşi mod ca şi prietenul său apropiat Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden. 

Chris Cornell, născut pe 20 iulie 1964 s-a spânzurat în luna mai a acestui an. Atunci, Chester Bennington a publicat o scrisoare emoţionantă, pe Twitter, ca omagiu. 

"I-am visat noaptea trecută pe Beatleşi. M-am trezit cu piesa "Rocky Raccoon" cântându-mi în minte şi soţia mea avea o privire îngrijorată. Mi-a spus că prietenul meu tocmai a murit. Gândurile despre tine m-au inundat şi am plâns, încă plâng, cu tristeţe, precum şi recunoştinţă pentru că am împărtăşit câteva momente foarte speciale cu tine şi cu frumoasa ta familie. M-ai inspirat în multe feluri pe care nu le-ai fi putut afla niciodată. Talentul tău era pur şi fără egal. Vocea ta a fost bucurie şi durere, furie şi iertare, dragoste şi suferinţă, toate împletite într-una. Presupun că asta suntem cu toţii. M-ai ajutat să înţeleg asta. Tocmai m-am uitat la un videoclip cu tine cântând "O zi în viaţă "de Beatles şi mă gândeam la visul meu. Aş vrea să cred că spui la revedere în felul tău. Nu-mi pot imagina o lume fără tine în ea. Mă rog să îţi găseşti pacea în viaţa viitoare. Îţi trimit dragostea soţiei şi copiilor, prietenilor şi familiei. Mulţumesc pentru că mi-aţi permis să fiu parte din viaţa ta".

Chester şi chitaristul Linkin Park Brad Delson au interpretat melodia 'Hallelujah' a lui Leonard Cohen la înmormântarea lui Cornell. Linkin Park este una dintre trupele americane de rock alternativ cele mai cunoscute din ultimele decenii. Fondată în 1996, în California, cariera trupei a luat avânt în anul 2000 cu albumul ''Hybrid Theory'', care a inclus hituri precum ''In the End'' și ''Crawling''. Cel mai recent album al formației, One More Light, a fost în topul Billboard 200 la începutul acestui an.

 

Comentarii