Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan IRINA RIMES - N-AVEM TIMP

Bryan Adams a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu Prinţesa Diana

bryan_adams_princess_diana-header

Paul Burrell, fostul valet al Prinţesei Diana, a dezvăluit că obişnuia să-l aducă cu maşina personală pe Bryan Adams la Palatul Kensington, la mijlocul anilor '90. Mai mult, modelul Cecilie Thomsen, fostă iubită fostă Adams,  a spus că știa că are o aventură cu Diana în anul 1996.

bryan_adams_princess_diana1

foto MARK VAN MANEN / VANCOUVER SUN

Bryan Adams a lansat şi o piesă numită "Diana", dar în 1984. Ea nu a fost inclusă pe albumul "Reckless", de teamă ca melodia să nu ofensese cuplul regal Prinţul Charles & Prinţesa Diana. Ideea e că versurile se referă la pasiunea pe care o făcuse Bryan Adams pentru Diana. Diana - What cha doin' with a guy like him / Diana - I'd die for you please let me in / Diana - I just can't get you off of my mind / Diana - Why don't ya leave it all behind? / Diana - She's the queen of all my dreams / Diana - Give me a chance - I'll set ya free!.

În timpul unui interviu recent, Bryan Adams a vorbit depre natura relaţiei pe care a avut-o cu Prinţesa Diana. El a spus că au fost doar prieteni foarte buni. Totuşi, s-a fâstâcit puţin înainte de a da răspunsul. A început fraza cu "Ea a fost..." după care a dat un răspuns vag. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

MAI CITEŞTE: Această fotografie cu Prințesa Diana a fost ținută ascunsă timp de 20 de ani

Top citite
01 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
02 Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco
03 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
04 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”
05 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”

În urmă cu trei ani, Alexandra Stan îmbrăca pentru prima dată rochie de mireasă și credea că și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, artista nu a avut noroc în dragoste și a ajuns să divorțeze la doar câteva luni de la eveniment. Nu s-a lăsat descurajată, iar acum iubește și e iubită și nu s-a ferit să facă declarații despre noul său partener, milionarul Darcy Troch. 

oana radu
Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"

Oana Radu a surprins zilele trecute cu dezvăluirile pe care le-a făcut, despre relația avută cu Cătălin Dobrescu și divorțul pe care ea l-a intentat. După patru ani în care au fost împreună, solista a decis să se despartă, iar acum a povestit că legătura lor a fost una toxică.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral
Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

FILM NOW Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale
Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale

Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”
Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”

Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
DIGI SPORT Un milionar român a divorțat și tocmai s-a afișat în premieră cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Un milionar român a divorțat și tocmai s-a afișat în premieră cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
DIGI FM Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”
Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”