prince-casa-deces

Anchetatorii au făcut publice imaginile cu Prince găsit decedat în casă | VIDEO

Înregistrări video şi fotografii realizate de poliţia americană în locuinţa lui Prince din Minneapolis, după ce acesta a fost descoperit decedat, pe 21 aprilie 2016, au fost făcute publice, după ce procuratura a anunţat că nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare pentru moartea acestuia.

Prince a murit din cauza unei supradoze accidentale de fentanil, astfel că nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare, a anunţat, joi după-amiază, Procuratura din Minnesota, conform CNN. "Prince nu avea idee că lua o tabletă contrafăcută, care putea să îi provoace moartea", a declarat procurorul Mark Metz, din comitatul Carver. Procurorul a precizat că nu există dovezi referitoare la modul în care artistul obţinuse tabletele de fentanil, astfel că nu vor fi formulate acuzaţii penale în acest caz.

După acest anunţ, poliţia a făcut publice mai multe înregistrări video şi audio şi fotografii realizate la reşedinţa lui Prince, Paisley Park, după moartea artistului. Prince a fost descoperit în faţa uşii unui lift din casa sa. Restul înregistrării video prezintă zona în care acesta a fost găsit decedat, seiful, în care se aflau înregistrările lui şi sume mari de bani, şi echipamentul pentru înregistrări muzicale. Într-o fotografie se poate vedea o pudră albă vărsată pe o masă, alături de o linguriţă îndoită, dar aceasta era doar un obiect de artă. În imaginile difuzate de TMZ, corpul neînsufleţit al lui Prince este blurat. Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani.