shutterstock 354697502

5 REGULI ESENȚIALE de urmat atunci când postezi pe Instagram

Dacă te-ai hotărât să-ți faci cont de Instagram sau ai deja unul, pe care dorești să-l faci mai popular, există câteva reguli (de bun simț sau elementare), care ar trebui să fie luate în considerare. 

De regulă, o imagine postată pe Instagram ar trebui să exprime frumusețe, inspirație, să trezească zâmbete, aprecieri sau uimire. Tocmai de aceea, iată o serie de sfaturi pe care ar trebui să le respecți atunci când postezi pe Instagram.

1. Nu pune zeci de poze pe zi, pentru că îi disperi pe ceilalți! Ai plecat în vacanță sau ți-ai luat o pereche de cercei care-ți vin de minune? Un instantaneu este suficient ca prietenii tăi virtuali să înțeleagă mesajul.

2. Nu pune poze în exces cu copilul tău sau cu al altora, mai ales fără acordul respectivilor părinți! Mania părinților de a posta în disperare fotografii sau informații despre copiii lor pe internet a căpătat denumirea de sharenting și este, în opinia multora, ceva extrem, dar extrem de gresit! De ce? Pentru că există dubioși pe internet care se bucură altfel la pozele copilului tău, sau există posibilitatea ca atunci când va crește mare, copilul tău să îți dea în cap cu intreg profilul virtual pe care i l-ai creat tu.

3. Oprește-te din a mai posta zeci de poze cu ... tot ceea ce bagi în gură! Da, oprește-te din a pune un număr infinit de poze cu mâncare, pentru că s-a dovedit că acest lucru îi irită pe majoritatea urmăritorilor tăi, din diverse motive. Spre exemplu, unora e posibil să le fie atât de foame în momentul ăla, încât să te înjure de toate cele. Alții poate nu își permit. Sau altora le face greață friptura aia de vită în sânge pe care te chinui tu să o pozezi de sus.

4. Ai primit o geantă Chanel 2.55 de la iubit? Sau un buchet de trandafiri cât o căruță de mare? Sau poate cel mai nou și scump parfum? Sau pantofii ăia cu ținte de la Valentino? Femeie, bucură-te TU de ele! La tine în ogradă! Nu face dintr-un dar un anunț penibil!

5. Nu posta fotografii făcute de alții. E posibil ca omul care a obținut cadrul respectiv să se fi tăvălit serios pe jos pentru o așa imagine. Sau nu. Anyway, dacă totuși postezi imaginile altora, fă-o cu obraz și precizează că e vorba despre un repost. 

MAI CITEȘTE: VIDEO-UL care a ÎNNEBUNIT AMERICA! Katy Perry, GOALĂ-PUȘCĂ la vot!

Comentarii