filme-magic-mike-header

5 filme pe care nu ar trebui să le vezi cu babacii

Filmele astea nu ar trebui să le ratezi, dar ar fi de preferat să le vezi singur. De ce? Uite câteva motive de bun simţ. 

5. Basic Instinct

În 1992 a fost nebunie cu acest fil. Dacă nu ai prins acele vremuri, trebuie să ştii că toate casetele viudo cu această peliculă nu prea le găseai la centrele de închirieri. A fost considerat un film prea obraznic pentru vremurile alea. Este un thriller clasic, pigmentat cu scene de sex care ar face-o pe mama ta să roşească, iar pe tatăl tău să te întrebe dacă tu ştii de astea. Sharon Stone arată tot la un moment dat. Acest moment a fost transmis din gură în gură, astfel toţi au ajuns să afle care-i treaba cu pelicula asta.

4. Showgirls

Filmul spune povestea unei tipe care vrea să-şi facă o carieră în Las Vegas, aşa că e dispusă la multe compromisuri. Atât Gina Gershon, cât şi Elizabeth Berkley apar goale, dar şi alte zeci de figurante. Scena din piscină este memorabilă. Nu ţi-o povestim, te lăsăm pe tine să o savurezi.

3. Boogie Nights

Este un film despre culisele industriei porno, din epoca de aur a anilor ’70. În film joacă printre alţii Mark Wahlberg, Julianne Moore şi Heather Graham. Evită să-l vezi cu ai tăi! Vei înţelege de ce. În această peliculă, mărimea chiar contează.

2. Nymphomaniac

Dacă nu eşti familiarizat cu filmele lui Lars von Trier, nu este cazul să-l descoperi începând cu “Nymphomaniac vol.3”. În acest caz, titlul spune cam totul. De eşti curios, trebuie să ştii că filmul a fost interzis de la vizionare în unele ţări pentru scenele explicite de sex. Viziunea regizorală s-ar putea să te pună rău pe gânduri şi nu din cauza scenelor explicite de sex. Nu mai este cazul să-ţi spunem că pelicula nu trebuie văzută împreună cu ai tăi. Oricum, nu cred că rezistaţi să-l urmăriţi împreună până la sfârşit

1. Magic Mike

Alege  varianta din 2012 şi nu o confunda cu Magic Mike XXL din 2015. Dacă nu vrei să-i strici fanteziile, las-o pe mama ta să vadă filmul singură. În rolurile principale joacă Matthew McConaughey şi Channing Tatum, adică doi dintre amanţii virtuali ai doamnelor şi domnişoarelor din întreaga lume. Dacă te mai întrebi despre ce este filmul, povestea este următoarea: un stripper îl învaţă pe un boboc cum să danseze, cum să agaţe tipele şi cum să facă şi bani din asta.