Artist

rihanna

Rihanna

ProFM
On Air
ProFM Music
CONNECT R FEAT ANDRA - Semne
ProFM Music
Apreciază pagina noastră

Robyn Rihanna Fenty s-a nascut pe data de 20 februarie 1988 in Saint Michael, Barbados si traieste in prezent in San Diego, California.

Cariera ei spectaculoasa a inceput in jurul varstei de 15 ani, cand unul dintre prietenii ei a prezentat-o producatorului american Evan Rogers, aflat intr-o vacanta alaturi de sotia sa in Barbados.

Astfel, Rogers impreuna cu partenerul sau, Carl Sturken au ajutat-o pe Rihanna sa inregistreze cateva demo-uri in limba engleza, pe care le-au trimis mai multor case de discuri. Unul dintre acestea a ajuns la rapper-ul Jay Z, care a ramas placut surprins de talentul si frumusetea ei si a ajutat-o sa semneze un contract cu Def Jam Records.

Pana in prezent Rihanna si-a lansat 3 albume. "Music Of The Sun" reprezinta albumul sau de dubut. Aparut in 2005, albumul a castigat repede inimile ascultatorilor si s-a vandut in peste 2 milioane de exemplare in intreaga lume.

In 2006 Rihanna a lansat al doilea album "A Girl Like Me". Single-ul "SOS" a fost number 1 in Billboard Hot 100 si a debutat direct pe locul 1 in Hit Digital Songs.

La inceputul anului 2007, Rihanna a intrat in studio alaturi de Ne-Yo, Stargate si Timbaland pentru a inregistra cel de-al treilea album intitulat "Good Girl Gone Bad".

Primul single, "Umbrella", cantat alaturi de Jay Z a ajuns pe locul 1 in cateva tari, inclusiv in Statele Unite.

Au urmat single-urile "Shut Up And Drive" si "Don't Stop The Music" acesta din urma inregistrand un mare success.


Nou in playlistul ProFM