Artist

maroon-5

Maroon 5

ProFM
On Air
Madalina Vintila
BLACKLIST FEAT CARLAS DREAMS - Tequila
Madalina Vintila
Apreciază pagina noastră

Maroon 5 este o formatie americana de muzica pop-rock originara din Los Angeles, California. Componenta ei actuala ii include pe: Adam Levine (voce, chitara), James Valentine (voce secundara, chitara), Jesse Carmichael (pian), Mickey Madden (chitara bas) si Matt Flynn (baterie).
Formatia este recunoscuta pentru piese precum: „Harder to Breathe”, „This Love”,„She Will Be Loved”, „Sunday Morning”, „Makes Me Wonder”, „Wake Up Call”.
Maroon 5 a castigat numeroase premii pentru albumul lor de debut, intitulat „Songs about Jane”, lansat la jumatatea anului 2002. Cel mai recent material discografic al trupei poarta denumirea „It Won't Be Soon Before Long” si este apreciat ca fiind unul dintre cele mai bine vandute albume din 2007.
Trei dintre membrii actuali ai trupei au fost colegi in grupa de juniori a unui liceu din Los Angeles, pentru ca mai tarziu sa urmeze cursurile scolii Brentwood. Avand in vedere intemeierea unei formatii, Adam Levine si Jesse Carmichael s-au alaturat lui Mickey Madden si lui Ryan Dusick pentru a constitui in cele din urma formatia Kara's Flowers.
Primele concerte si demonstratii au avut loc spre sfarsitul anului 1995, la un club de pe Sunset Boulevard, California, cunoscut pentru muzica si influentele rock and roll.??

Nou in playlistul ProFM