Artist

justin-bieber

Justin Bieber

ProFM
On Air
ProFM Music
3 SUD EST - Stele
ProFM Music
Apreciază pagina noastră

Justin Drew Bieber (1 martie 1994) este un cantaret pop/R&B de origine canadiana. si-a inceput cariera profesionala pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit managerul lui.

Braun l-a trimis pe Justin ?n Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, dup? care a semnat cu Island Records. Prima parte a albumului sau,'My World, a debutat pe locul 6 ?n U.S Billboard Hot 200 ?i pe locul 1 ?n Canadian Albums Chart.

?n mai pu?in de o lun? de la lansare, albumul a fost certificat cu platin? ?n Canada ?i, ?n mai pu?in de dou? luni de la lansare, a fost certificat cu platin? ?n SUA. Bieber este singurul artist care are toate c?ntecele de pe un album ?n topul U.S Hot 100.

Bieber a fost numit cel mai tare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz ?n topul 10 al vedetelor de pe Youtube ?i a fost votat pe locul 5 ?n topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK.

Noul sau single "Baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasandu-se pe locul 5 in SUA si pe locul 3 in Canada. Cantecul a intrat deja in topurile din Noua Zeelanda si Australia, urmand sa fie difuzat si in alte tari.Bieber a colaborat si cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie".

Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansata pe 23 martie 2010 si a obtinut locul 1 in Billboard 200. La varsta de 16 ani Bieber este cel mai tanar artist solo din istorie care are un album pe locul 1 in Billboard 200, dupa albumul lui Stevie Wonder din 1963.

 



Nou in playlistul ProFM