Artist

inna

Inna

ProFM
On Air
ProFM Music
3 SUD EST - Stele
ProFM Music
Apreciază pagina noastră

INNA, noul fenomen de pe scena muzicii dance, a cucerit deja cluburile din Europa si Orientul Mijlociu si este pregatita pentru faima mondiala.

INNA (pe numele sau real Alexandra), la doar 24 de ani se afla deja la cea de-a doua formula muzicala. Originara de pe Malul Marii Negre, ea s-a orientat de mica spre cariera muzicala, luand lectii de canto de la frageda varsta de 8 ani.

Catre sfarsitul anului 2007, cantareata s-a intalnit cu cei doi producatori de la Play & Win, fapt ce a rezultat in lansarea primului sau single, "HOT". Intr-o perioada de doar cateva luni, INNA a devenit un succes fara precedent. "HOT" a ajuns in varful topurilor la scurt timp de la lansare.

Traversand curand granitele muzicale, single-ul a devenit o vedeta a radiourilor din Rusia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia, Belgia si Olanda. Astfel povestea a continuat - toate singleurile lansate, "LOVE", "DEJA-VU", "AMAZING", "SUN IS UP" au devenit hituri iar INNA a fost rasplatita cu cele mai prestigioase premii internationale.

Ingenua dar sexy, cu o voce puternica si ritmuri pozitive, INNA este o poveste de succes captivanta, mereu pregatita sa surprinda.


Nou in playlistul ProFM